şoktayım...

töğbee tübeee...nasıl öpüştüğüne bağlısı mı kalmış kafamçokkarıştı güldürdün beni. iki dudak değmişse sevgilisindir işte. haa haşmetli bir öpücük haaa silik bir dokunuş farketmez. totosu yemiyorsaa öpmeseymiş.

erkeklerin totosu zaten çok nazik oldu hormonlu gıdalardan uzak tutmak lazım bunları...
organik beslemek lazım beyne biraz vitamin&mineral gitsin ; bu kızı öptüm ama kimdi ki bu demesin ...:olmaz:
cilalanmış ahşaplar ayy sinir oluyorum ya :1shok:

valla çok sağolun atlatmaya çalışıyorum
bu karakterdeki biriyle zaten bundan sonra bişi olmaz
valla tek yararı ramazan günü inancım kuvvetlendir aksatmadan namaz kılıyorum
her müsibetin bi hayrı olur elbet

valla çok sağolun atlatmaya çalışıyorum
bu karakterdeki biriyle zaten bundan sonra bişi olmaz
valla tek yararı ramazan günü inancım kuvvetlendir aksatmadan namaz kılıyorum
her müsibetin bi hayrı olur elbet

her hayır hayır değildir her şer de şer değildir die bir hadis vardır canım buda öyle dha çokyakın zamand aanlamışsın buna sevinmene gerek üzükmeye bile değmez

çok şaşırdım yaa nekadar terbiyesizmiş,nebicim cevap:olmaz:seninle çıkmayı düşünmüyorsa bile böyle cevap verilmez:kızgın:inş ondan daha iyisi çıkar önüne,herşeyde vardır 1hayır,sakın üzülme canım salla gitsin

çok şrfszz biriymiş..hem öp sonra da hiç başlamamıştık de.böylelerini biyerlerinden asmak lazım:olmaz: töbe ya:utangac: salla hatta fırlat canım onu boşver -tatlicadiarzu-

aaaaaaaaaa manyağa bak :1shok: tam kafası kırılmalık:mymeka: kusura bakma canım manyak dedim ama sinir oldum kendimi senin yerine koyunca:delphin:

diyebilirsin canım ben neler diyorum kaç gündür hakediyoda ayrıca:enbuyukkk:

canım bence sen bitti deyince gururuna yedirememiş ondan öyle demiş.terk edilen erkek sözleri diye okumustum nette aynı ona benziyor.kız "bitti terk ediyorum seni" diyor erkekte "bende 4 gözle bu anı bekliyordum saol" diyor..seninkide terk edilmenin acısını böyle cıkarmıs

canım bence sen bitti deyince gururuna yedirememiş ondan öyle demiş.terk edilen erkek sözleri diye okumustum nette aynı ona benziyor.kız "bitti terk ediyorum seni" diyor erkekte "bende 4 gözle bu anı bekliyordum saol" diyor..seninkide terk edilmenin acısını böyle cıkarmıs

valla hangi amaçla dedi hiç bilmiyorum ama erkeklige sıgacak bi laf değil
yani en azından benim bildiğim adam gibi bi adam mazeretini söyler bende sevgi bitti der yolun açık olsun der
zaten başlamadıkki demez

Back
X