........şoktayım

Okadar laf söyledi ama hepsi yalan galigaliba çünkü dediğin gibi bugün bişey daha gördüm geçmiş nasıl silinir diye video izlemiş buseferde. Ben böyle kurcaladikca hoşuna gidiyo sanırım. Video falan neyse de ilerde daha büyük yanlışlar yapar diye korkuyorum sanırım. Yani zamanla bunlar az gelirse. Artık görmezden gelicem başka türlü olmuyo ama o tarz seyler yapmayı surdururse se allah goruyo ondada gizleyemezya hakkımı helal etmem ahirette de hesabı sorulur. Ben yine temiz duygularimla onu sevmeye onun için daha da iyi bi es olmaya devam etcem

:)
Kusuruma bakma yaa, ama hani şu yaptıkları tahmin edilebilir şeyler. Diyorum ya yasak daha cazip hale getirir bazı şeyleri. Kendinden pay biçerek düşün bazı şeyleri. Bak ben kendimden örnek verdim aynı yolda gidiyor adam işte.
Ama aklına beni aldatır, başka bir insanla konuşur filan aklına gelmesin ya, çok farklı uçta şeyler bunlar çünkü.

Ben biraz değişiğim sanırım. Dedim ya eşim P.. izlemiş aaa çok iğrenç böyle şeyleri gerçekte yapan varmıdır diye dalga geçtim yahu. Sonrasında bi daha görmedim. Bu ne izlemeyeceksin böyle şeyleri desem. Adam köşe bucak nerde vakit bulsa izlicek. Neden çünkü yasak ve tatlı.

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım, çünkü bu durumdan hoşlanmıyorsun ve zoruna gidiyor.

kurcalarsan bulmaya devam edersin arkadaşım..
merak etmiş izlemiştir.
senin ağrın olduğu için seni zorlamak yerine izlediklerinden de tatmin olmuş olabilir.

nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum.2 yıllık evliyiz ve şu aralar en büyük problemimiz bebeğimizin olmaması.yani ben öyle zannediyodum. yakın zamanda tedaviye başladık ve ilk aşama beni çok yordu hsg çekimi diye bişey var onu yaptırdım.doğumdan beter... neyse sonra evimize geldik ben o acının etkisinden kurtulamadım sürekli ağladım. eşim de hep destek oldu.bikaç gün önce eşimin telefonunu karıştırdım. biliyorum doğru bi davranış değil ama daha önce nezaman karıştırsam hep bişey görüyorum. bi nevi güvensizlik oldu. video izleme sitesine girdim arama kısmında sex,hadise kalça dansı,hilal cebeci falan yazıyodu.inanamadım. uyandırdım sordum ben izlemedim işyerinde bilmem ne gösterdi dedi.inanmadım tabi. ve tarih olarak benim acı içinde kıvranıp ağladığım günlerde izlemiş.beni en çok üzen de o. nerdeyse 7/24 bir aradayız. onun her isteğini karşılıyorum. bakımsız da değilim. neden öyle şeylere ihtiyaç duydu bilmiyorum. ve benim gördüğüm o kadarı. kimbilir başka ne yapıyodur yarın bi gün beni aldatırmı acaba diye düşünmeye başladım. dün oturdum saatlerce güzelce konuştum. izledim işte ne var dedi. inanamıyorum ya.hiç böyle birisi değildi.ve bana dediği şey söz veriyorum bidaha öyle şeyler yapmam ancak bi şartım var sende benim hiçbişeyimi bidaha kurcalamıycaksın onu izleme bunu izleme demiyceksin dedi.yok artık daha neler. zaten kurcalamazsam yapsan da ruhum duymaz ki.ona karşı okadar ilgili alakalıyım ki neden böyle şeylere ihtiyaç duydu anlamıyorum. ve onu çok sevmeme rağmen birdaha böyle bişey görürsem yemin ederim boşanırım dedim.bana bi akıl verin ne yapmalıyım.içim içimi yiyo çok kötüyüm:KK61:

ah canım benim belki ark. bana kızacak ama sen acı içinde olduğunu söyledin erkekler sabırsızdır ve yetersiz geldiğinde yaparlar o videodaki gibi eşine eşlik ediyormusun bence bunları senden bekliyor olabilir ve göremeyince üzülürsün diye söylemek istemeyebilir tatlım

üzülme zaten zor birsüreçten geçiyorsun kendince haklısın ama düşünmemeye çalış oda bu süreçten etkileniyor sonuçta

:)
Kusuruma bakma yaa, ama hani şu yaptıkları tahmin edilebilir şeyler. Diyorum ya yasak daha cazip hale getirir bazı şeyleri. Kendinden pay biçerek düşün bazı şeyleri. Bak ben kendimden örnek verdim aynı yolda gidiyor adam işte.
Ama aklına beni aldatır, başka bir insanla konuşur filan aklına gelmesin ya, çok farklı uçta şeyler bunlar çünkü.

Ben biraz değişiğim sanırım. Dedim ya eşim P.. izlemiş aaa çok iğrenç böyle şeyleri gerçekte yapan varmıdır diye dalga geçtim yahu. Sonrasında bi daha görmedim. Bu ne izlemeyeceksin böyle şeyleri desem. Adam köşe bucak nerde vakit bulsa izlicek. Neden çünkü yasak ve tatlı.

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım, çünkü bu durumdan hoşlanmıyorsun ve zoruna gidiyor.
Dusuncelerin çok hoşuma gitti. Ben suan pek sağlıklı düşünemiyorum

ah canım benim belki ark. bana kızacak ama sen acı içinde olduğunu söyledin erkekler sabırsızdır ve yetersiz geldiğinde yaparlar o videodaki gibi eşine eşlik ediyormusun bence bunları senden bekliyor olabilir ve göremeyince üzülürsün diye söylemek istemeyebilir tatlım
Emin ol daha fazlasını yapıyorum hatta o konuda hayran bana. Ondan anlayamadım ya zaten

Back
X