şoktayımmm

karambela

becegim ve ben
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
314
0
46
Bursa
selam kızlar arkadaşımla konuşurken cok ilgiç bişe duydum sizce mumkunmu bana cok saçma geldi sizlerle paylaşmak istedim arkadaşımın demesi askerden yeni gelmiş biri amcasının karısını sarılıp arkadan boynunu bogazını öpmesi mümkünmü?ben şoklardayım sizce ?cvplarınızı bekliyorumm

Gercekten son zamanlarda yenge muhabbetı cok donuyor bu kadar mı dustu erkeklerımız kadınlarımız ama olayın gerceklerıde var tabıkı gordugumuz kadarıyla utanc verıcı bır durum.boyle bısey olması ıkı tarafta hayasını yenmısse mumkun oluyor ıste...rabbım bızı boyle ınsanlardan korusun..

selam kızlar arkadaşımla konuşurken cok ilgiç bişe duydum sizce mumkunmu bana cok saçma geldi sizlerle paylaşmak istedim arkadaşımın demesi askerden yeni gelmiş biri amcasının karısını sarılıp arkadan boynunu bogazını öpmesi mümkünmü?ben şoklardayım sizce ?cvplarınızı bekliyorumm

Aşk-ı Memnu :27: Allahım dünyanın çivisi çıkmış ya :53::53:

yengeler popüler oldu :27::27:
her dizide bi yenge ön planda olunca milletimiz bunu gerçek hayatta da uygulamak istemiş heralde :27:

sadece yenge değil son zamanlarda dizilerde baldız enişte ya da amca çocuğu vs. furyası da aldı başını gidiyor
Ama bu iş bilinç altımıza kazındı kardeşim söylemişti geçnlerde bir kadın şüphelendiği için oğlunu ve gelinini öldürmüş
Neyse ama o şekilde bir öpme güzel değil tabi ben zaten öyle vıcık vıcık sarılmaları da hoş bulmuyorum

Back
X