Söküp atamıyorum.

Ayparcamm59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
259
132
23
Kızlar merhaba bu dönem mi çok hassasım bilmiyorum...Ben çok küçükken annemi ve kardeşimi kaybettim.Okula bile gitmiyordum 6 yaşındaydim.Ve o ölümden sonra çok şey yaşadım çok şey cektim.Oyle yada böyle büyüdüm ama acısı hiç geçmiyor arkadaşlar.Annemde göremediğim sevgiyi ve ilgiyi hep başkalarında arıyorum.Bu da beni başkalarına bağımlı hale getiriyor.Beklenti içine giriyorum.Bu aralar da en çok esime karşı...Sevdiğini biliyorum ...Ama.erkekler işte hiç bir zaman ilgileri bizim bekledigimiz kadar olmuyor.Ya da bilmiyorum bizi annemiz kadar kimse sevmiyor.Annem....Seni çok özlüyorum...

Allah sabir versin..
Ama hic kimseyi bagimli olacak kadar sevmeyin...sınırında güzeldir hersey

Kızlar merhaba bu dönem mi çok hassasım bilmiyorum...Ben çok küçükken annemi ve kardeşimi kaybettim.Okula bile gitmiyordum 6 yaşındaydim.Ve o ölümden sonra çok şey yaşadım çok şey cektim.Oyle yada böyle büyüdüm ama acısı hiç geçmiyor arkadaşlar.Annemde göremediğim sevgiyi ve ilgiyi hep başkalarında arıyorum.Bu da beni başkalarına bağımlı hale getiriyor.Beklenti içine giriyorum.Bu aralar da en çok esime karşı...Sevdiğini biliyorum ...Ama.erkekler işte hiç bir zaman ilgileri bizim bekledigimiz kadar olmuyor.Ya da bilmiyorum bizi annemiz kadar kimse sevmiyor.Annem....Seni çok özlüyorum...

Canimsiniz. :KK200:

Ne denebilir ki Allah sabır versin.
Çocukların ,eşin seni çok sevsinler:(

Esinizin annesi var mi? Araniz nasil ( sorum ozel kacmazsa ) ?
Sevilmek hepimizin ihtiyaci. Esinizden sevgi beklemeniz de dogal. Esinize siz ogretin sizi nasil sevmesini istiyorsaniz siz oyle sevin. Sizin davranislarinizi size yansitacaktir. Bi sure bunu denemenizi oneririm.
Sevenleriniz bol olur insallah.
( Evladiniz yok sanirim. Yanlis anlamis olabilirim ama evlat da cok seviyor annesini. Insallah dusunuyorsaniz gonlunuzce yasarsaniz bir masumun sizi en guzel sekilde sevmesini )
Allah sabir versin.

Kiyamam yaa :KK61: cocukluguna sarilmak isterdim. Evliligin ilk yillari beklentiler yuksek oluyor. Zamanla vazgecersin beklemekten. Buyuk ihtimalle esin seviyordur seni, bunu ilgisi disindaki seylerden de anlayabilirsin.

Öncelikle başınız sağ olsun sıcacık sarılmayı çok isterdim❤ umarım gelecekteki hayatında kocaman sevgi dolu bir aile olursunuz herşey gönlünüzce olsun sevgilerimi iletiyorum

Kiyamam yaa :KK61: cocukluguna sarilmak isterdim. Evliligin ilk yillari beklentiler yuksek oluyor. Zamanla vazgecersin beklemekten. Buyuk ihtimalle esin seviyordur seni, bunu ilgisi disindaki seylerden de anlayabilirsin.
İlgisiz biri değil .Ama bilmiyorum yetmiyor...Annem gibi sevsin istiyorum.O ise beni sadece eşi gibi seviyor.

Esinizin annesi var mi? Araniz nasil ( sorum ozel kacmazsa ) ?
Sevilmek hepimizin ihtiyaci. Esinizden sevgi beklemeniz de dogal. Esinize siz ogretin sizi nasil sevmesini istiyorsaniz siz oyle sevin. Sizin davranislarinizi size yansitacaktir. Bi sure bunu denemenizi oneririm.
Sevenleriniz bol olur insallah.
( Evladiniz yok sanirim. Yanlis anlamis olabilirim ama evlat da cok seviyor annesini. Insallah dusunuyorsaniz gonlunuzce yasarsaniz bir masumun sizi en guzel sekilde sevmesini )
Allah sabir versin.
Esim in annesi var beni çok sever .Kızı gibi görür.Bende onu çok severim canı acısı canım acır.O kadat çok severim.Cocugumuz yok eşimle aynı evde değiliz daha düğünümüz olmadi

Anne gibi kimse sevemez.
Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama, onlara gösterdiğiniz şefkatte ancak annenizi bulabilirsiniz.
Yani yine kendinizde.
Başınız sağolsun, mekanları cennet olsun.
Rabbim başka acılar yaşatmasın size...

Bende cok ozluyorum hem ana yok hem baba. Eşim bana karsi ccok ilgilidir. Biraz da ailem yok diyee ama yine de insan ariyor .. bir insan ne siklikla ruyasinda gorur?her hafta goruyorum mutlaka. Zor kardes, gel sarilalim :))

Kiyamam sana :( anne acisi kardes acisi hic bisiye benzemez ki...herkesin yeri ayri
Insallah tum acilarinin yerini evlat sevgisiyle doldurursun kuzum

Üzülmeyin lütfen, eşinizden bir anne şefkati beklemeyin çünkü ayrı boyutlarda iki sevgi.. ne güzel kayınvalideniz iyi biriymiş hem de sevgi dolu bence onunla paylaşsanız hislerinizi o sizi daha iyi anlar anne olduğu için .. umarım siz de anne olursunuz ve hiç ayrılmazsınız yavrunuzdan onun sevgisiyle yaralarınız iyileşir güzel mutlu günler görün inşallah

Başınız sağolsun. Anne babası hayatta olanlar da eşlerinden şefkat ilgi alaka görmek isterler görmeyince mutsuz olurlar..

Ben de annemi kaybettim 4 yaşında ama 2-3 yıl önce rüyamda onu görmüştüm rüyadan uyandığımda onun beni öptüğünü hissettim belki de ben öyle bir sanrıda bulundum.Hiç kimse onun yerini dolduramıyor maalesef.Eskiden annemin konusunu açtıklarında hemen hüngür hüngür ağlamaya başlardım şimdi ağlayamıyorum acaba orda bana kızdı mı diye düşünüyorum.

Başınız sağolsun.. Allah'ın kaderi ve Allah'ın işi ki annesi erken vefat edenler annesini özlüyor ama annesi burunun dibinde olanların da öz annesi üvey gibi olabiliyor.. Sizin yaşadığınız anlayamacağımız gibi kendi annesi de üvey gibi olan birini de siz anlayamazsınız. Ben mesela görmek bile istemiyorum.. Bana karşı hep kötü hareketleri aklıma geliyor.. Bu durumdan kurtulmak için ne yapabilirim diye düşünüyorum.

Back
X