• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol göğüste yanma

Göğsümün ortası öyle bir yanardı ki öleceğime inanıp doktora giderim hicbirsey çıkmazdı iğne batması hissini de çok yaşıyorum
Sol göğüste yanma özelikle yatınca yanıyor kalpte ağrı halsizlik baş dönmesi sizde bunlar var mı lütfen yardım edin bütğn doktorlara gittim bir şey yok diyor ikna olamadım bu arada bende hiç çarpıntı yok

Sizde ne oluyor tam olarak bende uykuya dalınca sol göğsümde yanma aşırı halsizlik baş dönmesi ama değişik bir baş dönmesi el ayaklarda üşüme endişeli bir üşüme
Benim şöyle başlamıştı bir sene önce akşam yemekten sonra çarpıntım oldu hayatım da ilk defa kalp atışımı o kadar fazla hissetmiştim panik oldum aslında benim hatam sakin olmam gerekirdi acile gittim ekg kan hiç birşey çıkmadı bundan sonra sürekli taktım çarpıntım mı oluyor neden oluyor sürekli böyle kurdum kafamda çok araştırdım gitmediğim poliklinik kalmadı hiç birşey yok ama hala kürek kemiği sol göğüs kafesi çarpıntı devam ediyor düşünmemeye çalışıyorum ama maalesef zor olur birde bende şu kaldı hastane korkusu evde çarpıntı fazla olmuyor ama acile gidersem orada 130-140 kadar çıkıyor uzun süredir gitmiyorum kafamı meşgul ediyorum sürekli

Benim şöyle başlamıştı bir sene önce akşam yemekten sonra çarpıntım oldu hayatım da ilk defa kalp atışımı o kadar fazla hissetmiştim panik oldum aslında benim hatam sakin olmam gerekirdi acile gittim ekg kan hiç birşey çıkmadı bundan sonra sürekli taktım çarpıntım mı oluyor neden oluyor sürekli böyle kurdum kafamda çok araştırdım gitmediğim poliklinik kalmadı hiç birşey yok ama hala kürek kemiği sol göğüs kafesi çarpıntı devam ediyor düşünmemeye çalışıyorum ama maalesef zor olur birde bende şu kaldı hastane korkusu evde çarpıntı fazla olmuyor ama acile gidersem orada 130-140 kadar çıkıyor uzun süredir gitmiyorum kafamı meşgul ediyorum sürekli

Nefes darlığı göğüste ağrı bilnç bulanıklığı el ayakta soğuma göğüste yanma halsizlik varmı

Nefes darlığı göğüste ağrı bilnç bulanıklığı el ayakta soğuma göğüste yanma halsizlik varmı
Göğüs ağrısı halsizlik var diğerleri yok başlarda bilinç bulanıklığı oluyordu da sanki hiç bir şeyi algılamıyor gibiydim şimdi yok o göğüs sırt ağrısı yaklaşık 1 senedir var

Back
X