Bebek Beslenmesi sol gogusumle basim dertte yardim :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sad_cedric

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
156
7
298
Merhaba ttecrübeli anneler benim sorunum sol göğüs. Bebeğim iki gündür sol gogusumu emmek istemiyor zaten tutturmak çok zordu ama tutnca emiyordu simdi tutuyor iki kere emip duruyor huysuzlaniyor meme agzinda ağlamaya basliyor ucunu sağasola sunduruyor sonra birakiyor tekrar meme ariyor bu arada da sinirleniyor. Sol gogusum sağa gore daha büyük ve sisiyordu ben de günde 3-4 kez sagiyorum yani ggöğüs sert değil yumuşak ama ucu yara her tutusunda acidan oluyorum emse prob değilama birakip birakip yeniden tutunca canim cok yaniyor. Az önce normal bir şekilde emdi ama yine tutmaz diye stres yapıyorum. Sagdigim sütleri nasil vereceğim onu da bilmiyorum biberona alisip beni emmez diye de korkuyorum daha on günlük nolur yardim edin

Merhaba bebegin saglikla buyusun benim de boyle sorunlarim vardi sol gogsumu almiyordu oglum ama asla yilmadim hep ondan basladim emzirmeye alisti lakin yara ise kendin icin eziyet olmamasi acisindan aventin kase seklinde goguse kapatilan aparati var krem sur garmasten olabilir ve onu kapatip yarim gun 5 saat filan verme onu yoksa daha kotulesiyor kabuk olunva da bebek sert diye almiyor bi de sutunle sil her emzirmeden sonra rahat ol emin ol o basinin caresine bakar ve alisir yakin zamanda allah verir nasibini meleginin kokluyorum onu mis kokar o simdi

Yaranın düzelmesi için bepantol kullan. Bebeğe zararı yok. Onarıcı etkisi var.
Düzelince her gün lansinoh göğüs ucu kremini kullanmanı öneririm. Çok iyi gelicektir. Zaten zamanla alışıcak göğsün birşey kullanmana gerek kalmayacak.
Sağdığın sütü silikon uçlu mama kaşığı ile , küçük plastik gibi kadehler var bebekler için onlarla , ara sıra da biberonla verebilirsin. Çok sık aynı fonksiyonda bulunmadığın sürece alışmaz. Ancak göğsünden değilde bu yöntemle emmesi 3. haftadan sonra gaz oluşturabilir.
Allah yardımcın olsun , sabır versin. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Merhaba bebegin saglikla buyusun benim de boyle sorunlarim vardi sol gogsumu almiyordu oglum ama asla yilmadim hep ondan basladim emzirmeye alisti lakin yara ise kendin icin eziyet olmamasi acisindan aventin kase seklinde goguse kapatilan aparati var krem sur garmasten olabilir ve onu kapatip yarim gun 5 saat filan verme onu yoksa daha kotulesiyor kabuk olunva da bebek sert diye almiyor bi de sutunle sil her emzirmeden sonra rahat ol emin ol o basinin caresine bakar ve alisir yakin zamanda allah verir nasibini meleginin kokluyorum onu mis kokar o simdi

Cvp verdiğin icin cok tsk ederim. Hala ayni problem geçmedi hala da yilmadim veriyorum fakat agzina alip iki kere sundurup uyumaya basliyor sağ göğüse gelince emiyor. Belirgin bir yara yok medelanin kremini kullandım dediğin aventin kalkanini da kullandim yaralar biraz geçtiama emme konusunda değişen birşey yok 3 saatte bir sagip medelanin calma biberonuyla veriyorum ama hala tutturmaya da calisiyorum olmuyor :(

Yaranın düzelmesi için bepantol kullan. Bebeğe zararı yok. Onarıcı etkisi var.
Düzelince her gün lansinoh göğüs ucu kremini kullanmanı öneririm. Çok iyi gelicektir. Zaten zamanla alışıcak göğsün birşey kullanmana gerek kalmayacak.
Sağdığın sütü silikon uçlu mama kaşığı ile , küçük plastik gibi kadehler var bebekler için onlarla , ara sıra da biberonla verebilirsin. Çok sık aynı fonksiyonda bulunmadığın sürece alışmaz. Ancak göğsünden değilde bu yöntemle emmesi 3. haftadan sonra gaz oluşturabilir.
Allah yardımcın olsun , sabır versin. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Amin cnm çok tsek ederim lansinoh kremi hamilelikten beri kullanıyorum sağ gogusum de kötüydü o geçti çok şükür ama bu göğüs hala ayni bir de uc dört gündür normalde sakin dururken memeyi alacagi zaman kendini kasmaya başladı öyle kasiyor öyle hirs yapiyor ki sasiriyorum daha iki haftalık bebekte bu kadar ofke mi olur mu diye:(

Amin cnm çok tsek ederim lansinoh kremi hamilelikten beri kullanıyorum sağ gogusum de kötüydü o geçti çok şükür ama bu göğüs hala ayni bir de uc dört gündür normalde sakin dururken memeyi alacagi zaman kendini kasmaya başladı öyle kasiyor öyle hirs yapiyor ki sasiriyorum daha iki haftalık bebekte bu kadar ofke mi olur mu diye:KK43:

Hayata alışmaya çalışıyor çok normal, şu sıra öfkeli olması. Umarım 3. Haftadan sonra bu öfkeye bir de gaz sancısı eklenmez. Biraz oynama başlasın. Etrafı tanımaya başlasın. O da sen de rahatlayaksındır. Şimdilik sadece sabretmeye bak. Daha sonra herşey güzel olacak. 3. Ay gibi

Ayyy tatlımmm seni çok iyi anlyorum sezaryenle oldu benlm bebiş onun ağrısı vardı mı benim 2side yara olmuştu .. Büyük soğanı halka halka kes normal kalınlıkta göğüslerinin ucuna koy .. Geçene kdr koy her gün .. Ben 1 hafta kullandım sonra geçti.. Emmemesi knusunda bişey söyleyemiycem kusura bakma ..

Back
X