• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oftalmoloji - Göz Hastalıkları sol gözümde sızlama gibi bi his

basak2222

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2025
70
27
3
29
Kızlar selamın aleyküm doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum acil olarak yazmak istedim 3 yada 4 gündür sol gözüme sızlama gibi bi his geliyo o his geldikten sonra gözüme simsiyah bi perde iniyo asla göremiyorum sadece sol gözüm flaş dahi tutsalar göremiyorum diğer gözümde yok doğum yapmadan önce gebelik tansiyonu vardı ondan kaynaklı mı bilmiyorum sıkıntı stres ve tansiyondan erken doğum yapmıştım bununla bi ilgisi olabilir mi randevu bulunmuyo özele gitme şansım asla yok sizde yada çevrenizde böyle bişi ile karşılaşan oldu mu

Kızlar selamın aleyküm doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum acil olarak yazmak istedim 3 yada 4 gündür sol gözüme sızlama gibi bi his geliyo o his geldikten sonra gözüme simsiyah bi perde iniyo asla göremiyorum sadece sol gözüm flaş dahi tutsalar göremiyorum diğer gözümde yok doğum yapmadan önce gebelik tansiyonu vardı ondan kaynaklı mı bilmiyorum sıkıntı stres ve tansiyondan erken doğum yapmıştım bununla bi ilgisi olabilir mi randevu bulunmuyo özele gitme şansım asla yok sizde yada çevrenizde böyle bişi ile karşılaşan oldu mu
sabah acile gidin , söyleyin gebelik tansiyonu vs direk sizi göz doktoruna yönlendirirler.

Bir an önce acile gidin bu durum randevuya bakmaz. Onlar zaten durumun aciliyetine göre hemen ilgili bölüme yönlendirirler. Çok çok geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifalar versin

Bir an önce acile gidin bu durum randevuya bakmaz. Onlar zaten durumun aciliyetine göre hemen ilgili bölüme yönlendirirler. Çok çok geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifalar versin
Çok teşekkür ederim çok sağolun küçük bebeğimde var iki oğlum var biri sabahçı biri öğlenci ondan kaynaklı burda kimim kimsem yok bırakamadım gidemedim ama artık ağrım çok var dayancak gibi değil

Çok geçmiş olsun 🙏🏻 tansiyon, göz bunlar bekletilecek şeyler değiller bir an önce acile gidin

acil olarak yazmak istedim 3 yada 4 gündür sol gözüme sızlama gibi bi his geliyo o his geldikten sonra gözüme simsiyah bi perde iniyo asla göremiyorum sadece sol gözüm flaş dahi tutsalar göremiyorum diğer gözümde yok doğum yapmadan önce gebelik tansiyonu vardı ondan kaynaklı mı3 bilmiyorum sıkıntı stres ve tansiyondan erken doğum yapmıştım bununla bi ilgisi olabilir mi randevu bulunmuyo
Özel hastahaneye gerek yok
En yakın büyük bir hastahanenin aciline git
Acil bölümleri sadece grip hastalarına bakmaz
Aynen burada yazdığın gibi anlat senden acili biri varsa o da sensin
Zaman kaybetme
Şimdi kalk git

Geçmiş olsun
Konunuz tam da ilk cümleniz gibi acil
Ülkenin yarısı can sıkıntısından acile gidenlerle diğer yarısı da ölse gitmeyeceklerle dolu kalkın herhangi bir devletin aciline gidin özele gitmenize gerek yok

Çok teşekkür ederim çok sağolun küçük bebeğimde var iki oğlum var biri sabahçı biri öğlenci ondan kaynaklı burda kimim kimsem yok bırakamadım gidemedim ama artık ağrım çok var dayancak gibi değil
Valla gerekirse al yanına bir gün ikisini de git, hiç şakaya bekletmeye gelmez acile gidin hatta yönlendirsinler

Back
X