sabah acile gidin , söyleyin gebelik tansiyonu vs direk sizi göz doktoruna yönlendirirler.Kızlar selamın aleyküm doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum acil olarak yazmak istedim 3 yada 4 gündür sol gözüme sızlama gibi bi his geliyo o his geldikten sonra gözüme simsiyah bi perde iniyo asla göremiyorum sadece sol gözüm flaş dahi tutsalar göremiyorum diğer gözümde yok doğum yapmadan önce gebelik tansiyonu vardı ondan kaynaklı mı bilmiyorum sıkıntı stres ve tansiyondan erken doğum yapmıştım bununla bi ilgisi olabilir mi randevu bulunmuyo özele gitme şansım asla yok sizde yada çevrenizde böyle bişi ile karşılaşan oldu mu
Çok ama çok teşekkür ederimGeçmiş olsun demeye geldim
Bir an önce acile gidin bu durum randevuya bakmaz. Onlar zaten durumun aciliyetine göre hemen ilgili bölüme yönlendirirler. Çok çok geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifalar versinKızlar selamın aleyküm doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum acil olarak yazmak istedim 3 yada 4 gündür sol gözüme sızlama gibi bi his geliyo o his geldikten sonra gözüme simsiyah bi perde iniyo asla göremiyorum sadece sol gözüm flaş dahi tutsalar göremiyorum diğer gözümde yok doğum yapmadan önce gebelik tansiyonu vardı ondan kaynaklı mı bilmiyorum sıkıntı stres ve tansiyondan erken doğum yapmıştım bununla bi ilgisi olabilir mi randevu bulunmuyo özele gitme şansım asla yok sizde yada çevrenizde böyle bişi ile karşılaşan oldu mu
Çok teşekkür ederim çok sağolun küçük bebeğimde var iki oğlum var biri sabahçı biri öğlenci ondan kaynaklı burda kimim kimsem yok bırakamadım gidemedim ama artık ağrım çok var dayancak gibi değilBir an önce acile gidin bu durum randevuya bakmaz. Onlar zaten durumun aciliyetine göre hemen ilgili bölüme yönlendirirler. Çok çok geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifalar versin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun yarın yada öbür gün kesin gidicemçok üzüldüm canım, bence en kısa sürede doktora gitmelisin. geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunÇok geçmiş olsuntansiyon, göz bunlar bekletilecek şeyler değiller bir an önce acile gidin
Özel hastahaneye gerek yokacil olarak yazmak istedim 3 yada 4 gündür sol gözüme sızlama gibi bi his geliyo o his geldikten sonra gözüme simsiyah bi perde iniyo asla göremiyorum sadece sol gözüm flaş dahi tutsalar göremiyorum diğer gözümde yok doğum yapmadan önce gebelik tansiyonu vardı ondan kaynaklı mı3 bilmiyorum sıkıntı stres ve tansiyondan erken doğum yapmıştım bununla bi ilgisi olabilir mi randevu bulunmuyo
Geçmiş olsunKızlar selamın aleyküm doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum acil olarak yazmak istedim 3 yada 4 gündür sol gözüme sızlama gibi bi his geliyo o his geldikten sonra gözüme simsiyah bi perde iniyo asla göremiyorum sadece sol gözüm flaş dahi tutsalar göremiyorum diğer gözümde yok doğum yapmadan önce gebelik tansiyonu vardı ondan kaynaklı mı bilmiyorum sıkıntı stres ve tansiyondan erken doğum yapmıştım bununla bi ilgisi olabilir mi randevu bulunmuyo özele gitme şansım asla yok sizde yada çevrenizde böyle bişi ile karşılaşan oldu mu
Valla gerekirse al yanına bir gün ikisini de git, hiç şakaya bekletmeye gelmez acile gidin hatta yönlendirsinlerÇok teşekkür ederim çok sağolun küçük bebeğimde var iki oğlum var biri sabahçı biri öğlenci ondan kaynaklı burda kimim kimsem yok bırakamadım gidemedim ama artık ağrım çok var dayancak gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?