Sol kasık ağrısı gebelik belirtisi mi?

bensenkimnefarkeder

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
17
1
1
38
Klomen kullandım 5 gün bitti. Sonra doktorun gün aşırı birliktelik önerisini uyguladım. şu an sol kasıgım çok ağrıyor. Kasık ağrısı gebelik belirtisi mi? Not: adetime 10 gün var.

Klomen kullandım 5 gün bitti. Sonra doktorun gün aşırı birliktelik önerisini uyguladım. şu an sol kasıgım çok ağrıyor. Kasık ağrısı gebelik belirtisi mi? Not: adetime 10 gün var.
Bende sisin gibi bu ay klomen kullandim yumurtam gec büyüdü benim bayram aeasi oldu asilama yapilamadi . Gun asiri iliski oldu bizde de. Ama ben en son muayenede yumurtam 15 mm ydi cataladimi catlamadimi bilmiyorum ama biz 10 15 gun kesintisiz degerlendirdik doktorun dedigi gibi. Suan bekleme asamasindayim pazartesi test verecegim insallah birseyler olmustur. Ayni benimde suan kasik agrilarim var belim agriyo bazende bacagima vuruyo agrisi sol bacak. Tabi agrilar hafif oluyor. Birde gogusumde birsey yok ama uc kismini sıkınca sızlıyo. Sizde degerlendirmeye devam edin

klomenin kendi belirtisi bende klomen kullandim ben pcos hastasiyim ilacla adet oluyorum ve suan 43. Günüm 13 gun önce yumurtam catladi gögüs hassasiyeti bel agrisi kasik agrisi hepsini yasadim. Dün test verdim malesef cikmadi progesteron hormonumun degeri cok iyi rahim kalinligimda cok iyi doktor herseyin gebelige hazir ama bebek yok dedi 3 4 gunr adet olursun bekleyelim dedi osnu bekliyorum belkide gec döllenme. Hakkimizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…