Gebeliğe Hazırlık Sol kasık ağrısı sizce neden??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyzanur53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2018
136
45
48
27
Merhaba arkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim 3 senedir bebek istiyoruz olmuyor rahim filmim temiz çıktı. Bu ay da adetim 10 gün geçti bugün kan testi verdim sonuç yarın çıkicak bı haftadır sol kasığımda gerilmeler ve hafif ağrılar var sizce neden olabilir 😔

Merhaba arkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim 3 senedir bebek istiyoruz olmuyor rahim filmim temiz çıktı. Bu ay da adetim 10 gün geçti bugün kan testi verdim sonuç yarın çıkicak bı haftadır sol kasığımda gerilmeler ve hafif ağrılar var sizce neden olabilir 😔
Gebelik ola bilir kasıkta batma varsa

benimde öyle olmuştu gecen ay 10 gün sol kasık ağrısı çektim çok fena adetim 7 gün gecikti ama herhangi bir gebelik oluşmadı

Bende de ağrı oluyordu genellikle adete 10 gun varken falan doktora sordum yumurtlama gunlerinde o tarz ağrılar olur dedi

Eşin test yaptırdı mı belki onun spermlerd3 sıkıntı var

Hayır canım yapmadı yaptirmakta istemiyor
Niye belki sorun onda sana yazık değil mi bence yazık okadar çabalıyosun uğraşıyorsun bütün tedavilere acıksın ama eşin istemiyor ona tek diyecegim oldu paşam başka ? olurdu ben olsam kendime bunu yapmazdım madem cocuk istiyor istiyorsunuz en başında o test yaptıracak kusura bakma ama kendimi tutamadım

Niye belki sorun onda sana yazık değil mi bence yazık okadar çabalıyosun uğraşıyorsun bütün tedavilere acıksın ama eşin istemiyor ona tek diyecegim oldu paşam başka ? olurdu ben olsam kendime bunu yapmazdım madem cocuk istiyor istiyorsunuz en başında o test yaptıracak kusura bakma ama kendimi tutamadım
Haklısın canım.herkez diyor kayınvalidem bile kızıyor ona daha yüzüne bakmam diyor ama nafile hastane fobisi var 😓

Bende de ağrı oluyordu genellikle adete 10 gun varken falan doktora sordum yumurtlama gunlerinde o tarz ağrılar olur dedi
Benim de on gün var, sol kasığımda ağrı hissediyorum, dün de kasıklarımda batma oluyordu, hesaba göre gidersek yumurtlama döneminin 27 sinde bitmiş olması gerekiyordu ama mümkün mü acaba?

Sabah aşırı sol kasık ağrısıyla uyandım, ovulasyon testi yaptım, yumurtlama yakaladim

Eklentiler

• IMG20200929124307.webp
    IMG20200929124307.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 35
Aynen ben 8 ay boyunca gittim geldim sorun gözükmedi eşim gidip test yaptı sorun onda çıktı. Yani 3 yıl boyunca da test yapmamıs adam ilginç gerçekten. Bence bu hastane fobisi değil adam sorunun kendisinde olacağını düşündüğü için korkuyor, gururuna yediremiyor

Aynen ben 8 ay boyunca gittim geldim sorun gözükmedi eşim gidip test yaptı sorun onda çıktı. Yani 3 yıl boyunca da test yapmamıs adam ilginç gerçekten. Bence bu hastane fobisi değil adam sorunun kendisinde olacağını düşündüğü için korkuyor, gururuna yediremiyor
Aynen canım ama bendede pko var

Back
X