- 26 Ağustos 2023
- 238
- 45
- 28
- 23
- Konu Sahibi yasmincdem
E test yapsan çıkmaz mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askım bazılarında kuruluk oluyor değişiyor kişiden kişiyeYa lütfen cevap ver benim her ay yumurtlamadan sonra akıntım yoğun şekilde devam ederdi bu ay akıntım çok az denecek kadar sol kasıkta batma var can yakıyor ama ara ara meme uçlarında dokununca ağrı var gebelik olabilir mi yumurtlamadan sonra 7. Gündeyim adete 7 gün var
Benimde 3 gün varr bugun yaptıgınız mı test3 gün daha varr ama 30 gün gibi geliyor![]()
Sende var mı bi sağ bi sol kasık ağrısıAskım bazılarında kuruluk oluyor değişiyor kişiden kişiye
Adet gününü beklemek en mantıklısı geliyor bana zor oluyor ama bekleyelim bakalımE test yapsan çıkmaz mı
Eveett var sağ yogunluktaaSende var mı bi sağ bi sol kasık ağrısı
Yok. Adetim geçerse inşaAllah yapcam. Düzenli adet gören bir insanım. Bida pazartesi yaparım geçerseBenimde 3 gün varr bugun yaptıgınız mı test
Yumru gibi bir şey hissediyor musunuz sağ tarafa yatıncaEveett var sağ yogunluktaa
Ay sanki bıçak saplayıp saplayıp çekiyorlar acıyo da bilemedimEveett var sağ yogunluktaa
Benim genelde reglden 2-3 gün önce lekelenme oluyo bugun lekelenme olursa regl gelşyor demektir….Yok. Adetim geçerse inşaAllah yapcam. Düzenli adet gören bir insanım. Bida pazartesi yaparım geçerse
Yok askım doluluk hissi vardırr sendeYumru gibi bir şey hissediyor musunuz sağ tarafa yatınca
Olmasın inşaAllah da hamile olll. Ne zormuş beklemek yaa ayBenim genelde reglden 2-3 gün önce lekelenme oluyo bugun lekelenme olursa regl gelşyor demektir….
Olabilir. Sol tarafa yatınca sıkıştırılmış bir şey var gibi hissettim 2 defaYok askım doluluk hissi vardırr sende
Dimii hele yumurtlamadan sonraaOlmasın inşaAllah da hamile olll. Ne zormuş beklemek yaa ay
Sabah bi test patlatıcam valla benOlabilir. Sol tarafa yatınca sıkıştırılmış bir şey var gibi hissettim 2 defa
Bu bugün yaptıgım test anca bu kadar oynayabildimOlabilir. Sol tarafa yatınca sıkıştırılmış bir şey var gibi hissettim 2 defa
Melisaaa sende bi bakk oynayabildigim kadar oynadımAy sanki bıçak saplayıp saplayıp çekiyorlar acıyo da bilemedim
Yavrum gölge var gibi ama ilk idrarla test yap yarın sabah güvenilir bi test olsunMelisaaa sende bi bakk oynayabildigim kadar oynadım
Awox kullanıyorum sabah insallaj güzel haber veririmYavrum gölge var gibi ama ilk idrarla test yap yarın sabah güvenilir bi test olsun
Ay inşallah merakla bekliyorum testi yapınca beni de etiketleAwox kullanıyorum sabah insallaj güzel haber veririm![]()