Gebeliğe Hazırlık Sol kasık ağrısı sizce neden??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hala adet olamadim dun kahverengi akıntım başladı. Rahim filmi cekileli 1.5 ay oldu adet olamiyorum ondan sonra lekelenme niye başladı bilmiyorum
Test yaptın mı canım inşallah hamilesin dir İnşallah ❤️

Merhaba arkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim 3 senedir bebek istiyoruz olmuyor rahim filmim temiz çıktı. Bu ay da adetim 10 gün geçti bugün kan testi verdim sonuç yarın çıkicak bı haftadır sol kasığımda gerilmeler ve hafif ağrılar var sizce neden olabilir 😔
Bende 2 ay once rahim filmi cektim 10 gun gecti ilk ayimda adetim test yaptim iltihapdan dolayi adet olmamisim o yuzden kasik agrim oluyormus sonra neyseki ilac ictim oldum

Merhaba arkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim 3 senedir bebek istiyoruz olmuyor rahim filmim temiz çıktı. Bu ay da adetim 10 gün geçti bugün kan testi verdim sonuç yarın çıkicak bı haftadır sol kasığımda gerilmeler ve hafif ağrılar var sizce neden olabilir 😔
o bendede oluyir henuz 4 gun gecikme oldu ama benzer kasik agrim oluyor gogus sismesi var baskada bir sey yok birazda kasinma var sadece. ama akinti yok herkesin bahsettigi o akintiyi goremedim.

o bendede oluyir henuz 4 gun gecikme oldu ama benzer kasik agrim oluyor gogus sismesi var baskada bir sey yok birazda kasinma var sadece. ama akinti yok herkesin bahsettigi o akintiyi goremedim.
Hala adet olmadım ama 3 gündür kahvrenfi akıntı var beraberinde pıhtı ile birlikte

Eklentiler

• IMG_20220111_144005.webp
    IMG_20220111_144005.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 25
Bunu yorumlarmsn canım sende mi pik de değerlendirme yaptın bebeğin erkek mi oldu acaba
Ne yazık ki benim hic bu kadar silik çıkmadı, o yüzden bilgim yok maalesef. Aynı zamanda anladığım kadarıyla erkek istiyorsunuz, ancak ben kıza hamileyim çok şükür 🙏

Ne yazık ki benim hic bu kadar silik çıkmadı, o yüzden bilgim yok maalesef. Aynı zamanda anladığım kadarıyla erkek istiyorsunuz, ancak ben kıza hamileyim çok şükür 🙏
Çok şükür sağlıklı doğumlar diliyorum benimde kızım var rabbime hamd olsun birde hayırlı oğlum olsun istiyorum. Cevabınız için teşekkür ederim 🙏

Back
X