- Konu Sahibi Beyzanur53
Him bilemiyorum canım yinede gitse keşke, İnşallah gebesindir naptınAynen canım ama bendede pko var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Him bilemiyorum canım yinede gitse keşke, İnşallah gebesindir naptınAynen canım ama bendede pko var
Canım hala adet olamadim dun kahverengi akıntım başladı. Rahim filmi cekileli 1.5 ay oldu adet olamiyorum ondan sonra lekelenme niye başladı bilmiyorumHim bilemiyorum canım yinede gitse keşke, İnşallah gebesindir naptın
Ay canım inşallah nette okudum eski adetten kalan pisli kandır falan diyor ama 2 aydır adet olamiyorum kiAaa yerleşme kanamasıdir insallah![]()
Test yaptın mı canım inşallah hamilesin dir İnşallahCanım hala adet olamadim dun kahverengi akıntım başladı. Rahim filmi cekileli 1.5 ay oldu adet olamiyorum ondan sonra lekelenme niye başladı bilmiyorum
Hayırlısıyla inşallahAy canım inşallah nette okudum eski adetten kalan pisli kandır falan diyor ama 2 aydır adet olamiyorum kisence yerleşmemidir
Geçen hafta yaptım canım negatif tiTest yaptın mı canım inşallah hamilesin dir İnşallah ❤
Amin canım insallahGeçen hafta yaptım canım negatif ti
Amin canımHayırlısıyla inşallah![]()
Bende 2 ay once rahim filmi cektim 10 gun gecti ilk ayimda adetim test yaptim iltihapdan dolayi adet olmamisim o yuzden kasik agrim oluyormus sonra neyseki ilac ictim oldumMerhaba arkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim 3 senedir bebek istiyoruz olmuyor rahim filmim temiz çıktı. Bu ay da adetim 10 gün geçti bugün kan testi verdim sonuç yarın çıkicak bı haftadır sol kasığımda gerilmeler ve hafif ağrılar var sizce neden olabilir![]()
o bendede oluyir henuz 4 gun gecikme oldu ama benzer kasik agrim oluyor gogus sismesi var baskada bir sey yok birazda kasinma var sadece. ama akinti yok herkesin bahsettigi o akintiyi goremedim.Merhaba arkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim 3 senedir bebek istiyoruz olmuyor rahim filmim temiz çıktı. Bu ay da adetim 10 gün geçti bugün kan testi verdim sonuç yarın çıkicak bı haftadır sol kasığımda gerilmeler ve hafif ağrılar var sizce neden olabilir![]()
Hala adet olmadım ama 3 gündür kahvrenfi akıntı var beraberinde pıhtı ile birlikteo bendede oluyir henuz 4 gun gecikme oldu ama benzer kasik agrim oluyor gogus sismesi var baskada bir sey yok birazda kasinma var sadece. ama akinti yok herkesin bahsettigi o akintiyi goremedim.
bende akinti yook adet olmadim ama akintim yokHala adet olmadım ama 3 gündür kahvrenfi akıntı var beraberinde pıhtı ile birlikte
Merhaba bu testten sonra değerlendirmemi yaptınz bebeğinz erkek miSabah aşırı sol kasık ağrısıyla uyandım, ovulasyon testi yaptım, yumurtlama yakaladim
Hayır o testten cook sonra gebe kaldım ama yine ovulasyonla takip ederek gebe kaldımMerhaba bu testten sonra değerlendirmemi yaptınz bebeğinz erkek mi
Hayır o testten cook sonra gebe kaldım ama yine ovulasyonla takip ederek gebe kaldım
Ne yazık ki benim hic bu kadar silik çıkmadı, o yüzden bilgim yok maalesef. Aynı zamanda anladığım kadarıyla erkek istiyorsunuz, ancak ben kıza hamileyim çok şükürBunu yorumlarmsn canım sende mi pik de değerlendirme yaptın bebeğin erkek mi oldu acaba
Çok şükür sağlıklı doğumlar diliyorum benimde kızım var rabbime hamd olsun birde hayırlı oğlum olsun istiyorum. Cevabınız için teşekkür ederimNe yazık ki benim hic bu kadar silik çıkmadı, o yüzden bilgim yok maalesef. Aynı zamanda anladığım kadarıyla erkek istiyorsunuz, ancak ben kıza hamileyim çok şükür![]()