Sol kasık ağrısı

esleminannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
203
28
13
27
Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün fln kaldı bugün sol kasigim çok ağrısı bacağıma kadar ağrı hissettim gebelik belirtisi olabilir mi

üç dört gündür benimde sol kasığım ağrıyor önce bağırsak böbrekten şüphelendim ama elleyince sol yumurtalığımdan geliyor dış gebelik olmasından korkuyorum 😢

Gebelik belirtileri inanın adet belirtileriyle birebir aynı benim sadece adet belirtilerinden farklı mide yanmam olmuştu
Benimde aynı bu ay çok fazla miğde ağrı yanma midemdekiler geri geliyor ağzıma bn reflü var galiba diyorum ama inşallah gebelikten oluyor dur

inş allahım isteyen herkese nasip eder benim serüvenim baya uzun ve zorlu geçti 3 sene önce 2 kaybım oldu uzun bir süre hamile kalamadım 6 ay önce tüp bebek yaptırdık tabi onun öncesinde ameliyatlar tüp bebekte negatif sonuçlandı tekrar tedaviye başlıcağım ay kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim

inş allahım isteyen herkese nasip eder benim serüvenim baya uzun ve zorlu geçti 3 sene önce 2 kaybım oldu uzun bir süre hamile kalamadım 6 ay önce tüp bebek yaptırdık tabi onun öncesinde ameliyatlar tüp bebekte negatif sonuçlandı tekrar tedaviye başlıcağım ay kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim
Amin canım inşallah ne güzel o duygu tadicaksin yine şükret hiç bebeği olmayanlar da var rabbim gönlüne göre versin inşallah canım ❤️❤️

Back
X