- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 27
- Konu Sahibi esleminannesi
Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün fln kaldı bugün sol kasigim çok ağrısı bacağıma kadar ağrı hissettim gebelik belirtisi olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OlabilirMerhaba arkadaşlar adetime 5 gün fln kaldı bugün sol kasigim çok ağrısı bacağıma kadar ağrı hissettim gebelik belirtisi olabilir mi
Olabilir benimde oyle olmustu ama kimyasalmis hayirlisi olsun hakkinizdaMerhaba arkadaşlar adetime 5 gün fln kaldı bugün sol kasigim çok ağrısı bacağıma kadar ağrı hissettim gebelik belirtisi olabilir mi
hamilemisinizüç dört gündür benimde sol kasığım ağrıyor önce bağırsak böbrekten şüphelendim ama elleyince sol yumurtalığımdan geliyor dış gebelik olmasından korkuyorum![]()
Gebelik belirtileri inanın adet belirtileriyle birebir aynı benim sadece adet belirtilerinden farklı mide yanmam olmuştuMerhaba arkadaşlar adetime 5 gün fln kaldı bugün sol kasigim çok ağrısı bacağıma kadar ağrı hissettim gebelik belirtisi olabilir mi
Benimde aynı bu ay çok fazla miğde ağrı yanma midemdekiler geri geliyor ağzıma bn reflü var galiba diyorum ama inşallah gebelikten oluyor durGebelik belirtileri inanın adet belirtileriyle birebir aynı benim sadece adet belirtilerinden farklı mide yanmam olmuştu
Amin canım inşallah ne güzel o duygu tadicaksin yine şükret hiç bebeği olmayanlar da var rabbim gönlüne göre versin inşallah canıminş allahım isteyen herkese nasip eder benim serüvenim baya uzun ve zorlu geçti 3 sene önce 2 kaybım oldu uzun bir süre hamile kalamadım 6 ay önce tüp bebek yaptırdık tabi onun öncesinde ameliyatlar tüp bebekte negatif sonuçlandı tekrar tedaviye başlıcağım ay kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim
Aralıkta kimyasal geçirdim yorumu yazdıktan sonra test yaptım değilmişim negatif adetime daha çok var belki yumurtluyorumdur bilemiyorumhamilemisiniz
Canım benimdeide yanması oluyor hamileyim iki aylık acaba niye oluyor ya doktora söyleyeceğim gitigimde unutuyorum ya senin kaç aylıkGebelik belirtileri inanın adet belirtileriyle birebir aynı benim sadece adet belirtilerinden farklı mide yanmam olmuştu