EvetBu hamilelik belirtisi mi
Ay hadi İnşallah normalde olmuyodu çünkü resmen iğne batıyor gibi. Sizde ne zaman olmuştu yumurtlamadan kaç gün sonra hatırlıyor musunuz
Benim de aşırı yoğun sol bacak ağrım var anlatamam ya adetime 7 kaldı inş bende de vardır bebekAy hadi İnşallah normalde olmuyodu çünkü resmen iğne batıyor gibi. Sizde ne zaman olmuştu yumurtlamadan kaç gün sonra hatırlıyor musunuz
Benim bir iki gün önce bacaklarımda ağrı vardı ama şuan daha çok sol kasıkta iğne batar gibi oluyor sancı girip çıkıyor. İnşallah hayırlısıyla hamile kalıp doğururuz sağ salimBenim de aşırı yoğun sol bacak ağrım var anlatamam ya adetime 7 kaldı inş bende de vardır bebek
Amin inşallah benim umudum yok 4. Ay bu ay ne biliyim bacağım felaket ağrıyor ya anlatamam pek belşrtim de yok varsa da ben bilmek istemiyorum sanırım artıkBenim bir iki gün önce bacaklarımda ağrı vardı ama şuan daha çok sol kasıkta iğne batar gibi oluyor sancı girip çıkıyor. İnşallah hayırlısıyla hamile kalıp doğururuz sağ salim
Beklicez artık mecburen ben iki yıldır istiyorum nasip olmadı daha bakalım nasipAmin inşallah benim umudum yok 4. Ay bu ay ne biliyim bacağım felaket ağrıyor ya anlatamam pek belşrtim de yok varsa da ben bilmek istemiyorum sanırım artık
İnş olur benim4. Ay olcakBeklicez artık mecburen ben iki yıldır istiyorum nasip olmadı daha bakalım nasip
İnşallah canımİnş olur benim4. Ay olcak
Evet şekerim ben transferden 8-9 gün sonra yaşamaya başladım bunu şuan hala devam ediyor ara araBu hamilelik belirtisi mi
Çok çok silik bi şekilde var gibi. Bat ne zaman ?Eki Görüntüle 3604423 bakar mısınız
Yumurtlama geç oldu 8. Gün bugün. Reglime var daha birkaç günÇok çok silik bi şekilde var gibi. Bat ne zaman ?
Regli günü geçtikten sonra tekrarlayın testi şuan yanıltıcı olur çünküYumurtlama geç oldu 8. Gün bugün. Reglime var daha birkaç gün
Ay meraktan çatlıyorum ya fotoğrafta çıkmadı ama gerçekten bariz çizgi var neyse bakalım artık belki kan veririmRegli günü geçtikten sonra tekrarlayın testi şuan yanıltıcı olur çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?