Sol kasıkta ağrı

karabela06

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
223
76
18
37
15 haftalık hamileyim ve iki gündür sol kasıgımda agrı hissediyorum adet sancısı gibi sancım oluyo benim gibi olan varmı arkadaşlar

Ben daha doktora gitmedim sat a göre 4+5 teyim ve benimde sol kasikta ağrı var bazen çok ağrı hissediyorum bazen hiç bişi yok sanırım rahim büyümesi bebeğin yerlesmesinden kaynaklı baskı olabilir

Mide bulantılarım geçmişti iki gündür mide bulantısı ve agrılrım var umarım bebeşime bşy olmuyodur bulundugum ilçede tek bir kadın dogumcu var oda izindeymiş acilede ben gitmek istemiyorum

Ultrasondan bakmıyor mu zaten git bişi olmaz için rahatlar bebeğini de kendini de huzursuz etme . Ama korkulacak bişi olduğunu düşünmüyorum hareketlerini hissedebiliyor musun

Acildedemi ultrasyonla bakıyolar benm ilk hamileliğim pek bilgim yok bu konularda hiç acile gitmedim hamilelik sürecinde iki kez bir yerin seyirir gibi karnımda seyirme hissetim ama net bir hareketini hissetmedim daha doktorda erken zaten demişti son gittiğimde

15 haftalık hamileyim ve iki gündür sol kasıgımda agrı hissediyorum adet sancısı gibi sancım oluyo benim gibi olan varmı arkadaşlar
Evet canım bende 17 deyim aynı durumdayım kasik karın ve bel ağrısı var sanırım büyüyor artık oyuzden doktora sormadim ama netten baktım

Yani cooook rahatsız edici yada uzun surmuyorsa içini ferah tut artıyorsa günlük hayatını çok büyük oranda etkiliyorsa doktorunu ara

Bende öyle tahmin ettim ama genede tedirgin oluyorum eşim benden telaşlı her ağrıdada hastaneye koşmak istemiyorum çünkü en yakın hastane 90 km uzakta ilçede oldugum için sıkıntı oluyo malesef

Bende öyle tahmin ettim ama genede tedirgin oluyorum eşim benden telaşlı her ağrıdada hastaneye koşmak istemiyorum çünkü en yakın hastane 90 km uzakta ilçede oldugum için sıkıntı oluyo malesef
Bende de oluyor dün bende de biraz çok oldu hatta ama bugün geçti ara ara oluyor geçiyor sanırım 17nin içindeyim bende haftamizda yakın dayanılmaz değil hatta ufak rahatsız lik şeklinde oluyor benim ki insan tedirgin oluyor canım benim de 60 km uzaklıkta hastane doktorumun teli var Allah tan

Bende öyle tahmin ettim ama genede tedirgin oluyorum eşim benden telaşlı her ağrıdada hastaneye koşmak istemiyorum çünkü en yakın hastane 90 km uzakta ilçede oldugum için sıkıntı oluyo

Bende 5.haftama girdim agrim ara ara oluyor ve genellikle sag kasigimda bende urkuyorum acaba dis gebelik mi falan diye Allah korusun.
Haftaya yada 10 gun sonra keseyi gorecegiz insallah.
Agrim gunde 10 kere oluyorsa 7si sag kasik 3 u sol kasik
Normal mi yani genellikle tek kasikta agri olmasi? Ama dedigim gibi genellikle sag, ara sira sol kasik. ve ara sira rahatsiz edecek sekilde degil, bastirirsam aciyor tabi

Benim ilk günden beri genelikle sol kadıkta oluyodur sag çok nadir ama son iki gündür daha uzun aralıklarla kedini hissettirince tedirgin oldum

Yarın arayıp soracam dün daha şiddetliydi biraz midemi üşüttüm belki ondanda olabilir diye tahmin ettim

dayanamayacağın kadar şiddetli bir ağrı değilse normaldir canım o haftalarda oluyor eğer iki tarafındada ağrı olursa o zaman bir sıkıntı olabilir onun dışında tek taraflı ağrılara doktorlar normal diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…