- 12 Ağustos 2025
- 1
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi selinsu5656
Merhaba kızlar. Ben 21 yaşındayım ve bekarım. Geçen yaz sol mememde küçük ağrı yapan bir sertlik vardı ama bakıyorum da sertlik demeye bin şahit istermiş. Doktora gittiğimde birads II tanısı kondu, fibrokistik bi yapımın olduğu ve regl dönemlerinde olabileceği sonradan da kaybolacağı söylendi ama 6 ayda bi kontrol istendi. Gerçekten de sonradan kayboldu ve reglimde normalde ağrıdan öldüren göğüslerimde artık ağrı sızı olmuyordu, bazen sol mememde kist çıkıp kayboluyordu o kadar. Geçen ay, Temmuzun 10unda sol mememde yine bi sertlik geldi ama bu sefer alt kadranda yani uzandığımda mememin alt kısmında. Tam yumurtlama günümdü dedim normaldir çok takmayayım ve küçüktü yani çok sert olsa da ağrısı sızısı yoktu. Arkadaşlar ben reglimi oldum 24 Temmuzda ama bakıyorum yok, geçmedi. Bugün 12 ağustos ve reglime 9 gün kaldı. İkinci reglimi olacağım ama sertlik geçmedi, aksine şu an daha da sert ve baya büyük yani mememin altı tamamen yatay olarak sert ve sızım da var üstüne asla yatamıyorum haliyle uyurken zor oluyor. Ciddi midir? Doktora çıkmama gerek var mı sizce?