Bebek Beslenmesi Sol memeyi reddetme problemimiz var ne yapmalı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ZeyynebOktayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
16
0
1
31
Kızım 2 aylıkken sol memeyi bıraktı. Aslında doğduğundan beri pek sevmediğini fark ediyordum ancak 2 aylıkken birden bıraktı. Şimdi 3 buçuk aylık 1 buçuk aydır savaş veriyoruz ikimiz de inatlasiyoruz zorla da olsa veriyorum ama çok yoruldum. Başına gelen veya tavsiyesi olan var mı?

Bende meme reddi yaşamıştim ikisini de almiyordu

Yatarak emzirdim bazen ayakta yururken kucagimda verdim bazen uyuyunca aldi

Herkes abarttigimi düşündü acıkınca emer dedi ama emmiyor.bunu sadece anne anliyor maalesef

Sizde pozisyonlar deneyin hangisinde alirsa öyle emsin birakmayın sakın

8 bucuk aylik kizim daha gecen hafta ayakta kucagimda dolasarak emiyordu düşün artik

Bende meme reddi yaşamıştim ikisini de almiyordu

Yatarak emzirdim bazen ayakta yururken kucagimda verdim bazen uyuyunca aldi

Herkes abarttigimi düşündü acıkınca emer dedi ama emmiyor.bunu sadece anne anliyor maalesef

Sizde pozisyonlar deneyin hangisinde alirsa öyle emsin birakmayın sakın

8 bucuk aylik kizim daha gecen hafta ayakta kucagimda dolasarak emiyordu düşün artik

Evet kesinlikle acıksa da istemediği memeyi almıyor. Ama ben de sadece sağı emmesini istemiyorum değişik pozisyonlarla ısrarcı olarak güç bela veriyorum ama yine de keyfi yerinde degilse kiyamet kopuyor. İnşallah bırakmaz tamamen

Kızım 2 aylıkken sol memeyi bıraktı. Aslında doğduğundan beri pek sevmediğini fark ediyordum ancak 2 aylıkken birden bıraktı. Şimdi 3 buçuk aylık 1 buçuk aydır savaş veriyoruz ikimiz de inatlasiyoruz zorla da olsa veriyorum ama çok yoruldum. Başına gelen veya tavsiyesi olan var mı?
Canim Allah yardimcin olsun benimde sag mememe aynisini yapti oglum uyaninca sersemken vermeye calis yinede biraz emiyorlar geceleri falan birrde ebe kucagina al ayakta gezerekten ver demisti insallah alisir

Canim Allah yardimcin olsun benimde sag mememe aynisini yapti oglum uyaninca sersemken vermeye calis yinede biraz emiyorlar geceleri falan birrde ebe kucagina al ayakta gezerekten ver demisti insallah alisir
Ters şekilde biraz alıştı gibi sonra onu da öğrendi sanırım :) ayakta deniyorum uyku sersemiyken alıyor inşallah alışır

Ters şekilde biraz alıştı gibi sonra onu da öğrendi sanırım :) ayakta deniyorum uyku sersemiyken alıyor inşallah alışır
Benim bi gogsum kucuk ve dik hala emmedi cunku yaramaz :KK12: yastik koy bebegin altina tersi pozisyon dene anlamaz sersemken hic olmazsa sutunu emip bosaltir

Benim bi gogsum kucuk ve dik hala emmedi cunku yaramaz :KK12: yastik koy bebegin altina tersi pozisyon dene anlamaz sersemken hic olmazsa sutunu emip bosaltir
Sersemken başlıyor tam boşaltamadan ayılıyor. Sağayım en azından benim sütümü içer dedim ama biberon sevmiyo. İyice acıkana kadar vermiyorum ben de :(

Back
X