sol taraf

naz_idill

cαπıʍ βεβεğįʍ ♡
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
532
327
32
3 aylık hamileyim. Bebeğin kan dolaşımı açısından hamileler sol tarafına yatmalıymış uyurken. Bende sol tarafıma yatıyorum sürekli. Sağ tarafıma döndüğümde kendimi bebeğime karşı suçlu hissediyorum. Fakat arada kalbime sancı giriyo hep sola yatmaktan arada düz yatsam çok etkilermi bebişi siz nasıl yatıyorsunuz :KK43:

Bu saat oldu ben hala uyumadim mesela bi türlü yatış pozisyonu bulamıyorum :KK43:(( bacaklarım uyusmaktan felçli gibi...

Sol tarafta bebek daha iyi beslenir ve daha iyi oksijen alirmis, sırt üstü yatma canım Gebelikte iyi değilmiş solun tam tersi şeyler olurmuş. Sağına dön ve uyuyabilmenin tadını çıkar :KK43:(((

Kizlar bacaklarinizin arasina bir yastik koyun ve yan yatin bi kac saatte bir diger tarafiniza donme istegi gelecek zaten illede sola yatin butun gece diye bir kural yok buda vücut yani agriyor bir iki saatten snra.bu sekilde yatarsaniz cok rahat olacaktir..

Kızlar sola yatmak ileriki haftalarda önemli 25. Haftadan sonra sola yatın diyorlar ama hiçte sağa dönmeyin demiyorlar sonuçta uyku sersemi dönüyosun ... Şimdi tadını çıkar uyumanın 3 ayda ben her türlü uyuyordum 25 ten sonra doktorum dikkat etmem gerektiğini söyledi

X