• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sol tüp kapalı HOCAM ALLAH RIZASI İÇİN CEVAP

mehtap8686

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
54
3
16
Adıyaman
sayın hocam hsg sonucum şu şekilde: solda tubal oklüzyon ve hidrosalpinks.

doktorum sol tüpümün kapalı ve içinde su olduğunu söyledi hatta raporu görür görmez sen sol tüpüne ne yaptın böyle diye bi cümle kullandı tamamen iptalolmuş dedi ameliyatla açılmaz durumdaymış. ben genelde soldan yumurtluyorum. ve solum kapalı. sol tüpü almamız lazım karar vermen gerekiyor normal yolla hamile kalamazsın tüp bebek bile olsa o sıvı engel olur bebek tutunmaz dedi.. ne yapmam gerektiği konusunda bilgi verirmisiniz şaşırmış durumdayım. tek tarafdan hamile kalma oranım nedir. yada tüpü aldırıp tüp bebek tedavisinime başlamalıyım aşılamadan sonuç alabilirmiyim?

merhaba eğer tüpünüz hastalıklı ise alınması şarttır. o tüp tarafından sağlanabilecek gebelik olmadığı gibi diğer tüpten yakalanacak gebeliğe de tutunmaya engel olacaktır. laparoskopi ameliyatı ile tüpünüzün alınmasını öneririrm ben de. sevgiler.

sayın hocam hsg sonucum şu şekilde: solda tubal oklüzyon ve hidrosalpinks.

doktorum sol tüpümün kapalı ve içinde su olduğunu söyledi hatta raporu görür görmez sen sol tüpüne ne yaptın böyle diye bi cümle kullandı tamamen iptalolmuş dedi ameliyatla açılmaz durumdaymış. ben genelde soldan yumurtluyorum. ve solum kapalı. sol tüpü almamız lazım karar vermen gerekiyor normal yolla hamile kalamazsın tüp bebek bile olsa o sıvı engel olur bebek tutunmaz dedi.. ne yapmam gerektiği konusunda bilgi verirmisiniz şaşırmış durumdayım. tek tarafdan hamile kalma oranım nedir. yada tüpü aldırıp tüp bebek tedavisinime başlamalıyım aşılamadan sonuç alabilirmiyim?

hocam cevabınız için çoktşk ederim. peki tüp alındıkdan sonra sizce hemen tüp bebek tedavisinime başlamalımıyım ? ve bu ameliyat en iyi nerde yapılıyor ?

tekrar merhaba arzu ederseniz ameliyatınızı ben de yapabilirim. sonrasında hemen tüp bebek mi yapılmalı sorusunun cevabı muayeneniz sonrasında karar verilmelidir. bahcec kliniğinden bana ulaşabilirsiniz. sevgiler. 0212 310 3100.

hocam cevabınız için çoktşk ederim. peki tüp alındıkdan sonra sizce hemen tüp bebek tedavisinime başlamalımıyım ? ve bu ameliyat en iyi nerde yapılıyor ?

Back
X