Gebeliğe Hazırlık Sol tüpüm kapalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

PsikSule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
262
60
48
35
Arkadaşlar gecenlerde doktorum rahim filmi sonucunda rahmimin y şeklinde ve sol tüpümünde kapalı oldugunu söyledi biraz allak bullak oldum ne yapmalı ne düşünmeli bu durumla karşılaşanınız oldu mu acaba

Sadece Kapalı mı sıvı birikmesi de varmı canım geçmiş olsun bu arada

Sıvı birikmesinden hiç bahsetmedi bu belki de cocuklugundan beri kapalıdır hiç bilemeyiz dedi :)

Merhaba şu an ne durumdasınız bilmiyorum ama yazmak istedim yinede.

Öncelikle ameliyat olacaksanız eğer çok iyi, işinin ehli bir doktora gidin. Sonrasında ameliyat çok zor değil ameliyat olmamış gibi oluyorsunuz.

Bende rahim şeklim üstten basık yani y şekline çok yakın ve yapışıklık mevcuttu. 19 mayısta ameliyatımı oldum ameliyatta jel uygulandı tekrar yapışıklık olmaması için. İkinci adetimden sonra hsg istedi doktorum. Herhangi bir sorun çıkmazsa düzelmiştir diyip yola devam edeceğiz nasipse.

Benimde sağ tüpüm tıkalı ama gebelik için tek tüpün açık olması yeterli dedi doktorum.

Benimde sağ tüpüm tıkalı ama gebelik için tek tüpün açık olması yeterli dedi doktorum.
Canım merhaba sıvı birikmesi de varmı benim de bir tüpüm kapalı biri açık benim doktorum da hamile kalırsın dedi hatta 2 farklı doktor bunu dedi ama burda kesinlikle kalamazsınız diyorlar ameliyat olmak gerekiyor diyorlar benim doktoruma bunu söyleyince güldü bana boşuna psikolojini bozma heran olabilir dedi

Geçmiş olsun benim sıvı birikmesi yok sadece kapalı dendi. Hiç psikolojinizi bozmayın. Başka bi doktordan bi görüş daha alın bence.

Çok geçmiş olsun Doktorum acıkca demişti ameliyat için cok ehil birini bulmalı diye siz nerede kime ameliyat olmustunuz

Çok geçmiş olsun Doktorum acıkca demişti ameliyat için cok ehil birini bulmalı diye siz nerede kime ameliyat olmustunuz
Teşekkür ederim Ben bir doktora ameliyat oldum 2 sene önce ardından bir düşük bir kimyasalım birde bir tüp negatifim oldu ne yazıkki.

Bir süre sonra doktor değiştirdim yapışıklık ve rahim şeklimin olduğu gibi durduğunu söyledi. Ameliyatı yapan doktor ne yaptı çözemedik. İlk doktoru bu sebeple tavsiye edemem.

Geçtiğimiz çarşamba rahimde şekil bozukluğu ve septum dan dolayı tekrar ameliyat oldum. İnşallah bu defa olmuştur. ikinci doktorum Adana'da. Siz nerdesiniz?
2ay sonra kontrolde rahmin durumunu göreceğim. Şu an o yğzden iyi mi kötü mü yorum yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…