Solante Tele Rubor +50 (kılcal damarlı ciltler için güneş kremi)

maroon5

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
145
15
298
Eskişehir
Selam aranızda başlıkta belirttiğim solante tele rubor kremi kullan var mı acaba? Cildim karma t bölgem parlak baya acaba bu krem parlama yapıyor mu ve terletiyo mu acaba en son sebamed +50 kullandım ama o çok yağlı parlatıyo ve terletiyordu bundan yıllar önce ise la roche posay +50 kullandım ondan memnundum ama solante tele rubor kılcal damarlar için özelmiş bu yüzden merak ediyorum gerçekten etkisi var mı acaba?

ben solante acnes kullanıyorum renkli olanından terleme yapıyo özellikle bıyık bölgem baya terliyo ama ben korumasından memnunum ayrıca fiyat gramaj olarak en hesaplısı solante oluyor bence daha önce garnier avon ve üntün güneş kremlerini kullanmıştım solante tabiki fark atar hepsine ünttende memnun kaldım ama o biraz fazla parfümlü ve gramajı çok az

Hımm anladım. Benim abimde de var solante acnes renksiz olan onu denedim baya parlama yaptı sanıyorum ki tele rubor da parlama yapar :/ bu yüzden la roche almayı düşünüyorum ama gene de hala emin değilim.

Selam aranızda başlıkta belirttiğim solante tele rubor kremi kullan var mı acaba? Cildim karma t bölgem parlak baya acaba bu krem parlama yapıyor mu ve terletiyo mu acaba en son sebamed +50 kullandım ama o çok yağlı parlatıyo ve terletiyordu bundan yıllar önce ise la roche posay +50 kullandım ondan memnundum ama solante tele rubor kılcal damarlar için özelmiş bu yüzden merak ediyorum gerçekten etkisi var mı acaba?

ben bu kreminn aynısının renklisini kullanıyorum ve çok memnunum.terleme sıcak ortamda yapıyor onu zaten bence bütün kremler yapar.

Ya cildimle ne kadar ilgilenirsem o kadar gozumu kotu geliyor yanaklar da da kilcal damar calamasi oldu locoid krem kullandigim icin onlar zaten sinirlerimi bozuyor artik cok fazla ilgilenmiyorum aksam temizliyorum kremimi suruyorum sabah da temizliyorum gunes kremimi suruyorum artik maske falan hic yapmiyorum ben sebamed kullanayorum

Bende solantenin akneli ciltler icin olan renkli gunes kremini kullaniyorum fakat cok yogun bir yapisi var ve surerken yapis yapis bir his veriyor ellerime kesinlikle hafif bir yapisi yok ben memnun degilim sahsen ama butun cesitleri ayni olmayabilir tabi :)

gunes lekelerinden oldukca muzdarip biri olarak denemedigim gunes koruyucu kalmadi diyebilirim.aven,aloeverali urunler,hamilton,sebamed,roc,isis pharma,vs guneste antrenman yapiyorum sporcuyum butun bunlarin arasinda bu sene solante pigmentayi denedim.inanin cok cok cok memnun kaldim terleme sivilce yapmiyor.super korumasi bnce de tavsiye ederim. hem de siddetle.sewgiler

Selamlşar,ben de yaklaşık bir yıldır kullanıyorum(tintet olmayanını). Açıkçası pahalı bir ürün ama bana pek faydası dokunmadı. yüzüzmdeki kızarıklıklara pek faydası olmadı. Hala kızarık hala :( Şuan sonlarındayım bir daha almayacağım. Ayrıca beyaz renkli,yüzümde değişik bir katman oluşuyor. Tavsiye etmiyor şahsım.

Back
X