Cilt Bakımı Ürünleri solaryum hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
E

EU3

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba ,solaryum hakkında ne düşünüyorsunuz?Girenler gayet memnunlar.Ayrıca solaryum hakkında bende araştırma yaptım ama ,düzenli girenleriniz varsa birşeyler yazarlarsa çok sevinirim.Birde Ankarada olupda düzenli giden ve gittiği yerden çok memnun olan ,güvenilir bir yer varmı ,varsa yazarsanız sevinirim.Bildiğim kadarıyla güneş solaryumdan daha etkili kanser riski taşıyormuş,güneş koruyucusu sürmeden dışarı çıkmayın diyorlar.Doğru söylüyorlar.Girenler beni ve merak edenleri bilgilendirir mi acaba .Teşekkür ederim canlarım

malesef solaryum kanser riskini fazlalaştırıyor.ben 2 yıl boyunca girdim.
tamam güzel oluyor;ama cildimdeki benler bile fazlalaşmıştı.
girmeyi bıraktıktan sonra onlar da yok oldu..
şahsen ben önermiyorum..

Beyaz tenli biri olarak ilk ben cvp yazayım :) Senelerdir korktuğum solaryuma geçen ay başladım boşuna korkutmuşlar beni.İlk iki girişinde kesinlikle koruyucu sür derim, sonra rengin kırılıyo zaten ve 8 dk ile başla benim gibi hassassa cildin.Her gün de girme tabi o zaman zararlarını görürsün.İstanbuldayım ben sun vitale gidiyorum Ankarada da vardır eminim kalitesi tartışılmaz bence.Çok uzun olmuş susayım :) kolay gelsin

Beyaz tenli biri olarak ilk ben cvp yazayım :) Senelerdir korktuğum solaryuma geçen ay başladım boşuna korkutmuşlar beni.İlk iki girişinde kesinlikle koruyucu sür derim, sonra rengin kırılıyo zaten ve 8 dk ile başla benim gibi hassassa cildin.Her gün de girme tabi o zaman zararlarını görürsün.İstanbuldayım ben sun vitale gidiyorum Ankarada da vardır eminim kalitesi tartışılmaz bence.Çok uzun olmuş susayım :) kolay gelsin

Burdada var canım sun vital hatta birkaç kez tel.ettim.Birtürlü cesaret edip gidememiştim.Sen iyi diyorsan bir gideyim cihazlarına bakayım,girmek istiyorum.Tabi herşeyin bir kararı var.Kışın yazın ayrı ayrı girip rengini açmazsan zararlı olabileceği kesin.ama girmekde istiyorum.Saol canıma.s.

arkadaşlar solaryuma girenler az sanırım ,ankarada olup girenler varsa yazabilirmi?:)

aralıklı olarak gidiorum çok sık deil esmer olduğum için en fazla 5 seansta istediğim sonuç alıorum
zararlı etkileri eet var ama artık zararsız olan ne var ki güneşte çok zararlı kendine dikkat ettikten sora zararlarını en aza indirebilirsin....

ben kışın ve ilkbaharda sürekli giriorum senelrdir haftada 1 ve 15 dakika, rengim oturuyo bazen 15günde 1 de olabilio ben kendimi çok ii hissediorum beyaz kalsam bi ton fondoten sürücem bence o daha zararlı yüz için böyle rengim güzel olunca makyaj bile yapmıorum çoğu zaman,bence de sun vital e gir yatarak daha rahat ama arada ayakta da girmek ii her taraf eşitlensin die,koruyucu ben artık kullanmıorum ama duştan sonra bol nemlendirici bence zararlarını azaltıodur

Arkadaslar birsey merak ediyorum, Solaryum fiyatlari nasil Türkiye de. Ben yurtdisinda yasiyorum. Burada fiyatlar oldukca uygun. Selamlar.

Solaryum'a gireceksen eger, Koruyucu günes kremi mutlaka sür. Bazen bende giriyorum. Hiç makyaj falan gerek kalmiyor. güzel bir renk veriyor. ama çok abartmamak lazim en fazla ayda 4 kere yeter.

Ama günes kremi mutlaka kullanmalisi hem cildin rengi daha güzel oluyor krem kullanirsan ve daha etkili oluyor.

ben kışın ve ilkbaharda sürekli giriorum senelrdir haftada 1 ve 15 dakika, rengim oturuyo bazen 15günde 1 de olabilio ben kendimi çok ii hissediorum beyaz kalsam bi ton fondoten sürücem bence o daha zararlı yüz için böyle rengim güzel olunca makyaj bile yapmıorum çoğu zaman,bence de sun vital e gir yatarak daha rahat ama arada ayakta da girmek ii her taraf eşitlensin die,koruyucu ben artık kullanmıorum ama duştan sonra bol nemlendirici bence zararlarını azaltıodur

bu sun vital istanbulun neresinde acaba?

Bende yaz basladiginda girdim bi kac hafta boyunca ama bu ara zmn bulamadim gitmeye. Bi zararini gormedim rengimi hos yapti ama bi posterde okudum eger krem surmeden girerseniz etkisi dusuyomus. Bu ne kadar dogru bilmiyorum. Mesela eger 9 dk girdiyseniz eger cildiniz kuruyosa ordayken sadece 4 dk etkisi yapiyomus.Siz girdiginizde vucudunuzu nemlendiripmi giriyosunuz? a.q.

Koruyucu derken normal gunese cıkarken kullanılan koruyucudan mı yoksa solaryum ıcın olan koruyucudan mı surdun canım?

ya bişey sorabilirmiyim benim çillerim war Güneşe Cıkınca Cok artıyor.O yüzden korumaya çalışıyorum yüzümü we yüzüm cok bronzlaşmıyor.Solaryuma girsem Yine çillerim artarmı Yoksa kapanır mı ?

yanı yuzune koruyucu sur ıstersen dıyecegım ama tam bılgım yok canım, sorabılırım ama seansa gıttıgımde

Solaryuma giren arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi? Gitmeye karar verdim fakat koruyucu lazımmış kullunanlar varsa tavsiye edebnilecekleri bi krem markası var mı yaw

Ben koruyucu deıl de orada daha bronzlasmak ıcın olan kremlerden alıyorum canım, işe yarıo eve gelınce sureklı kendımı nemlendırıyorum ve daha az sure gırıyorum

Ben koruyucu deıl de orada daha bronzlasmak ıcın olan kremlerden alıyorum canım, işe yarıo eve gelınce sureklı kendımı nemlendırıyorum ve daha az sure gırıyorum

Tşk ederim cnm kullandığın krem kakao yada havuç yağı içerikli bişey mi acaba?Bişey daha merak ediyorumda ağda yapıyosan eğer solaryumdan önce mi sonra mı yapıyosun cnm ilk defa gircem de deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum :)

Tşk ederim cnm kullandığın krem kakao yada havuç yağı içerikli bişey mi acaba?Bişey daha merak ediyorumda ağda yapıyosan eğer solaryumdan önce mi sonra mı yapıyosun cnm ilk defa gircem de deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum :)

canım işte o solaryumda daha ıyı yanmak ıcın solaryuma ozel bsy, agdayı yaptıktan ıkı gun sonra gıdersen daha ıyı olur, agdyı yap ertesgı gun guzelce kesenı at, solaryumdan sonra da ıyıce nemlendır kendını ışıl ışıl olursun:)

arkadaşlar adana da gidebileceğimiz güzel bir yer varmı bildiğiniz solaryum için??

kızlar çoğunluk sun vitali önermiş ama aradım fiyat bilgisi telefonda veremiyorlarmış. oranın fiyatlarını bilen varsa yazabilir mi??

Back
X