iLkNuRRRR Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2009 213 0 96 İstanbul 5 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi iLkNuRRRR #1 kızlar merhaba.oğlum 4/5 aylık oldu Allah a çok şükür ve ben sadece anne sütü veriyorum doktoruma sormayı unuttum acaba emziriken solaryuma girebilirmiyim? bilgilerinizi yada deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
kızlar merhaba.oğlum 4/5 aylık oldu Allah a çok şükür ve ben sadece anne sütü veriyorum doktoruma sormayı unuttum acaba emziriken solaryuma girebilirmiyim? bilgilerinizi yada deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
iLkNuRRRR Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2009 213 0 96 İstanbul 5 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi iLkNuRRRR #2 kimse yokmu mafoldumben
eness Avoncu Kayıtlı Üye 26 Eylül 2009 263 10 96 Kocaeli 5 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi iLkNuRRRR #3 işine karısmak ıstemem ama solaryumun kansere sebep oldugu yurt dısında kanıtlandı,buna baglı olarak bebegının de emdiği için tkilenecgını dusunuyorum,ama karar tabı kı sana ait..
işine karısmak ıstemem ama solaryumun kansere sebep oldugu yurt dısında kanıtlandı,buna baglı olarak bebegının de emdiği için tkilenecgını dusunuyorum,ama karar tabı kı sana ait..
iLkNuRRRR Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2009 213 0 96 İstanbul 5 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi iLkNuRRRR #4 tabiki milyonda bir bile olsa asla böyle bir riske girmem. sağol canım yanıt verdiğin için