Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 senedir sağdan yumurtluyorum . Takip ediyorumYok canım kendiliğinden oluyor zaten folikül takibi yaptırman lazım ultrasonda soldan da yumurtluyorsundur illa ki
Nettende baktım seçmenin yolu yokmuş1 senedir sağdan yumurtluyorum . Takip ediyorum
Ben de baktım, tek yolu yumurta geliştirici ilaçlar kullanmakmis. Çünkü bu ilaçlar hem sağ hem solda aynı anda yumurta geliştirebiliyormusNettende baktım seçmenin yolu yokmuşentresan belki birileri bişeyler bulmuştur bununla alakalı
Peki tüp bebek mi bu ?Ben de baktım, tek yolu yumurta geliştirici ilaçlar kullanmakmis. Çünkü bu ilaçlar hem sağ hem solda aynı anda yumurta geliştirebiliyormus
Ay böyle bişey varsa çok iyi olur mesela benim sağımda yumurta olurdu az biraz çikolata kisti o kadar büyük ki çatlayamazdı Allahım herkese yardım etsinBen de baktım, tek yolu yumurta geliştirici ilaçlar kullanmakmis. Çünkü bu ilaçlar hem sağ hem solda aynı anda yumurta geliştirebiliyormus
Bi bebenin günlüğü sayfasında yumurtlama masajı öneriliyordu ebru hanım yumurtalamq olsun diye bi arastırıp bakabilirsiniz. Bastırmadan yalnızArkadaşlar bir sorum olacak;
Dış gebelik geçirdim. Sağ tüpüm alındı. Sonra hep sağdan yumurtladım. Soldan yumurtlamak için ne yapılabilir? Bunun tedavisi var mı?
Hayır hayır kadın doğum uzmanının yazdığı klomen, letu, femara gibi ilaçlar. Sigorta da karşılıyor bunları bildiğim kadarıyla.Peki tüp bebek mi bu ?
Amin. Yalnız bu ilaçlar geliştiriyor ama çatlatmıyor her zaman. İnşallah istediğiniz gibi olur herşeyAy böyle bişey varsa çok iyi olur mesela benim sağımda yumurta olurdu az biraz çikolata kisti o kadar büyük ki çatlayamazdı Allahım herkese yardım etsin
Peki birden fazla yumurta çatlıyor mu? Riskli değil mi?Amin. Yalnız bu ilaçlar geliştiriyor ama çatlatmıyor her zaman. İnşallah istediğiniz gibi olur herşey
AminAmin. Yalnız bu ilaçlar geliştiriyor ama çatlatmıyor her zaman. İnşallah istediğiniz gibi olur herşey
Düşük olasılıkBuna yapabileceğiniz bi şey yok. Ama diğer tüp de oradan yakalayabilir.
Yok ben defalarca klomen de letu da kullandım, gebelik de oldu. Zaten büyüyen yumurtaların hepsi çatlatmıyor. Mesela ortalama 18-22 mm aralığında yumurta ultrasonda görülünce hemen çatlatma iğnesi yapılıyor. Öyle bir riski de yok bu ilaçların. Klomen uzun süre kullanımda rahim duvarını incelttigi için letu daha risksiz.Peki birden fazla yumurta çatlıyor mu? Riskli değil mi?