- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
kızlar diğer topiğimde resimler çok karışık oldu burda daha derli toplu olmasını ümidediyorum
keramika kahvaltı setim
hisar mercury gold teflon tencere setim, schafer seramik kaplı tavam
,
ar yıldız çelik tencere setim
hisar milano 115 prç çkb takımım, günlük çkb takımım
,
baharatlık,yağlık sirkelik, bambu stantlı salata kasem, sarı kırmızı ve 2 ad bardaklarıyla birlikte keyif setim
,
,
,
havan, ikeadan aldığım kepçe setim,silikon spatula,maşa,kek kalıbı, yumurta fırçam,silikon tutacağım
,
,
,
,
,
,
rende, karıştırma kabı, makarna süzgeçi, pirinç süzgeci,silikon kesme tahtalarım,soyacaklarım,bıçak setim
,
,
,
,
,
,
soğan, sarımsak ve limon saklama kaplarım
,
,
teflon kek kalıbı, bambu kesme tahta,bambu bıçak setim,bambu bıçak bileyici,verda saklama kaplarım,vakumlu saklama kaplarım,cerez kaselerim
,
,
,
,
,
,
kek fanuslarım, katlı kek standım,kahvaltılık
,
,
,
bardaklarım,dondurma kaseleri,pembe cam damacanam
,
,
,
,
,
king blender setim benimkisi kırmızısı
arzum çaycım
keramika kahvaltı setim
hisar mercury gold teflon tencere setim, schafer seramik kaplı tavam
,
ar yıldız çelik tencere setim
hisar milano 115 prç çkb takımım, günlük çkb takımım
,
baharatlık,yağlık sirkelik, bambu stantlı salata kasem, sarı kırmızı ve 2 ad bardaklarıyla birlikte keyif setim
,
,
,
havan, ikeadan aldığım kepçe setim,silikon spatula,maşa,kek kalıbı, yumurta fırçam,silikon tutacağım
,
,
,
,
,
,rende, karıştırma kabı, makarna süzgeçi, pirinç süzgeci,silikon kesme tahtalarım,soyacaklarım,bıçak setim
,
,
,
,
,
,
soğan, sarımsak ve limon saklama kaplarım
,
,
teflon kek kalıbı, bambu kesme tahta,bambu bıçak setim,bambu bıçak bileyici,verda saklama kaplarım,vakumlu saklama kaplarım,cerez kaselerim
,
,
,
,
,
,
kek fanuslarım, katlı kek standım,kahvaltılık
,
,
,
bardaklarım,dondurma kaseleri,pembe cam damacanam
,