Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende tam tersi açık durmasından korkuyorum bu lens için. Birçok videosunu izledim koyu kahve gözleri gayet açık güzel bir renge çevirmiş. kesinlikle almaya karar verdim ama nereden alabilirim acaba? lens optik sitesine güveniyorum ama genede internet üzerinden alışveriş yapmak istemiyorum. Satan bir optik yok mu bilginiz var mı ?Bu rengi cok merak ediytum.ama koyu durmasindan korkuyorum.aranizda deneyen var mi
Solotica turkiye sitesinde numarasi var oraya ara canim oturdugun yere gore baglantili optikleri soyluyolar sana..optikci avela renginden cok memnun kalmadiklarini tavsiye etmedigini soyleyince cazegectim bu renkten..hidrocor mel amber veya ocre arasinda kaliyorumcanım bende tam tersi açık durmasından korkuyorum bu lens için. Birçok videosunu izledim koyu kahve gözleri gayet açık güzel bir renge çevirmiş. kesinlikle almaya karar verdim ama nereden alabilirim acaba? lens optik sitesine güveniyorum ama genede internet üzerinden alışveriş yapmak istemiyorum. Satan bir optik yok mu bilginiz var mı ?
Bu mesajı özel mesaj olarak gönderdiğimi sanıyordum buradA paylaşmışım neyse herkes görmüş olur sorun değil :))Bu tonlarda aslında
Biraz zaman geçmiş ama yine de 1 kere denediğim hidrocor ocrelerimi satıyorum ilgilenirseniz au sept ile dezenfekte edip kendi şişesi içinde göndereceğim.Solotica turkiye sitesinde numarasi var oraya ara canim oturdugun yere gore baglantili optikleri soyluyolar sana..optikci avela renginden cok memnun kalmadiklarini tavsiye etmedigini soyleyince cazegectim bu renkten..hidrocor mel amber veya ocre arasinda kaliyorum