Solotica ocre düşünüyorum. Hidrocor ve charm kullananlar resim koyabilir mi? Benim gözlerim çok koyu kahve. Aslında rainbow elite line hazel.le arasında kararsız kaldım. Tabi fiyat farkı da var elbet ama soloticayı kolay temin edebileceğim bir yer bulabilirsem almak istiyorum.
Solotica ocre düşünüyorum. Hidrocor ve charm kullananlar resim koyabilir mi? Benim gözlerim çok koyu kahve. Aslında rainbow elite line hazel.le arasında kararsız kaldım. Tabi fiyat farkı da var elbet ama soloticayı kolay temin edebileceğim bir yer bulabilirsem almak istiyorum.
benimde acil lense ihtiyacım var,,,biri de bana yardımcı olsa,,bugün yada yarın sipariş geçicem de netten,,,,solotica gold platinium grey hakkında bilgi ve resim arıyorum
hımss,teşkk,,,gerçi ben siparişimi verdim boush&lomb...çünki acildi,,soloticayı bekleyemeyecektim...bir de solotica 8.7 bc ye sahip....benim bc:8.4,,kayma ihtimali çok yüksekti böyle olunca gözümdeyken.....ama bilgim dahilinde olsun..bir ara ihtiyaç duyarsam bahsetttiğiniz üyeyle temasa geçerim...sağolun...