Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kontakt LensSolotica solflex quartzo Amazon Colors green
Kimse cevap yazmadı ve bende Amazon Colors green aldım çok doğal duruyor herkes gözlerin çok güzel diyor normalde çok açık bir ton değil ama tenim beyaz olduğu için daha belirgin duruyo bu arada göz rengim orta kahve
Kimse cevap yazmadı ve bende Amazon Colors green aldım çok doğal duruyor herkes gözlerin çok güzel diyor normalde çok açık bir ton değil ama tenim beyaz olduğu için daha belirgin duruyo bu arada göz rengim orta kahve
Ben daha önce b&l ve freshlook kullandığım için bu bana çok doğal geldi ama bir solotica değil şuanlık benim için yeterli kimse lens olduğunu anlamıyor normal gün ışığında böyle duruyor
Eki Görüntüle 1848058
Ben daha önce b&l ve freshlook kullandığım için bu bana çok doğal geldi ama bir solotica değil şuanlık benim için yeterli kimse lens olduğunu anlamıyor normal gün ışığında böyle duruyor
biraz bulanık olduğu icin pek anlayamadım ama bu haliyle cok güzel duruyor:) Amazon hic kullanmadım solotica kullandım haresiz mel rengini hic doğal olmadı Aksine acayip yapay ve korkunç durdu yani bu daha doğal bence oyüzden
biraz bulanık olduğu icin pek anlayamadım ama bu haliyle cok güzel duruyor:) Amazon hic kullanmadım solotica kullandım haresiz mel rengini hic doğal olmadı Aksine acayip yapay ve korkunç durdu yani bu daha doğal bence oyüzden
Yani şöyle söyleyim renk olarak çok güzel bence ama damarları var eğer damarları problem etmezsen al ama damarlı olması problem ise alma soloticaya gelince hidrocorlar yapı olarak çok güzel bence ama renkler çok açık soloticanın yapısını Amazon'unda rengini seviyorum damarları en fazla bu fotoda belli oluyor flaşlı Çek'im