zaten o başlıkta anlatmaya çalıştım anlamadılar, sorunuza cevap vermeyeceğim. burada başka bir derdimi paylaşmak istedim.18 yaşınızda nasıl üni 3 olabiliyorsunuz ?
Bir kadının karşılıklı olarak sevdiği bir erkek olması ile soluklanması farklı şeyler. Bence hayat sadece iyi bir ilişkimiz olduğunda soluklanabildiğimiz bir maraton değil. Hayatında hiç ilişkisi olmadığı halde soluklanma ihtiyacı hissetmeyen insanlar var. Soluklanma ihtiyaçları olmuyor da aşk ihtiyaçları oluyor mesela.
"Karşılıklı sevginin olduğu bir ilişki yaşamak istiyorum. Ne tavsiye dersiniz?" veya "Şu şu sebeplerden dolayı bunaldım. Ne tavsiye edersiniz?" yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.
Kuzum kafan karışmış senin valla ablacım ne istediğini anlamadım ergenlik diyeceğim güceneceksin bana ama inan ergenlik bu :)İlişki vesaire değil derdim.
Aşk da değil, bunun çok farkındayım.
Aile kavramı içgüdüyle alakalı mesela, siz istediğinizi yapsanız da anne babanız sizi doğumunuzdan beri seviyor-sevecek. İçgüdüsel ve onların "evlatları" olduğunuz için bir zorunluluk.
Ancak aileniz dışında birine koşulsuz güvenmek, karşılıklı sırtınızı dayayabileceğiniz, "her ne olursa olsun yanımda, ve benimle" diye düşünebileceğiniz birinin varlığının fikri dahi çok hoş.. Ki böylesi anlaşılmaz dünyada ben buna soluklanma diyorum.
Aşk'ı asla kastetmiyorum, belki sevgi. Ama toplumun dayattığı "ilişki" fikrine sıcak bakmıyorum.
Şu şu sebepler olduğunda, benim de karşı tarafın da belki huzur bulduğu tek insan olmak.. Ne bileyim, bu aklımla bana çok hoş geliyor. Ama ütopik olduğunun farkındayım.
Niye güceneyim ablacım :) Millet 18 yaşında lise sonda olur, ben 18 yaşındayım üniversitemin bitmesine 2 sene kalmış. Belki lisede olsaydım şimdi doğal der geçerdim, üni'de böyle şeyleri hissetmek garip geliyor bana belki.Kuzum kafan karışmış senin valla ablacım ne istediğini anlamadım ergenlik diyeceğim güceneceksin bana ama inan ergenlik bu :)
Ve yukarıda işaretlediğim yer o işler pek senin sandığın gibi değil , akıllı bir kızsın belli ama tecrübe başka bir şey.
Belli ki iyi bir ailen var şükret.Ve kendine meşgale bul kendini fazla dinleme bu ara.
İlişki vesaire değil derdim.
Aşk da değil, bunun çok farkındayım.
Aile kavramı içgüdüyle alakalı mesela, siz istediğinizi yapsanız da anne babanız sizi doğumunuzdan beri seviyor-sevecek. İçgüdüsel ve onların "evlatları" olduğunuz için bir zorunluluk.
Ancak aileniz dışında birine koşulsuz güvenmek, karşılıklı sırtınızı dayayabileceğiniz, "her ne olursa olsun yanımda, ve benimle" diye düşünebileceğiniz birinin varlığının fikri dahi çok hoş.. Ki böylesi anlaşılmaz dünyada ben buna soluklanma diyorum.
Aşk'ı asla kastetmiyorum, belki sevgi. Ama toplumun dayattığı "ilişki" fikrine sıcak bakmıyorum.
Şu şu sebepler olduğunda, benim de karşı tarafın da belki huzur bulduğu tek insan olmak.. Ne bileyim, bu aklımla bana çok hoş geliyor. Ama ütopik olduğunun farkındayım.
Kuzum kafan karışmış senin valla ablacım ne istediğini anlamadım ergenlik diyeceğim güceneceksin bana ama inan ergenlik bu :)
Ve yukarıda işaretlediğim yer o işler pek senin sandığın gibi değil , akıllı bir kızsın belli ama tecrübe başka bir şey.
Belli ki iyi bir ailen var şükret.Ve kendine meşgale bul kendini fazla dinleme bu ara.
Ne güzel dökülmüş cümleler kaleminizden, teşekkür ederim..Sevilmek ister insan bazen. Kardes sevgisi,ana sevgisi baba sevgisi komsu teyze, bakkal amca kuzen yenge dayi sevgisi yetmez bazen.sevginin baska bi tadini arar dilimiz.icinde azcik cekim olan.azcik seks olan.kadin olmak isteriz bazen .kadin olmanin verdigi butun guzellikleri her zerremizde hissetmek...sevilmek ... velhasili kelam kadin oldugumuzu kendimize ispatlamak icin gereksiz bi emek israfina gireriz. Oysa bilsek zamani gelince her guzelligin gelip bizi bulacagini.bi bilsek zamansiz meyvenin ham oldugunu.yine de acele edermiydik.? Ederdik. İnsandik. Cok acele ederdik. Yine yeniden yeniden .taa yorulana dek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?