Etmeyin zaten ama şunu bilin
Eğer karma eğitim olmasa Efendi hazretleri okumayın demezdi
Nur suresine karşı çıkan o mu siz misiniz
Hükmetle hareket etmek ne ya bir soma olayına gittiler diye hükümetle el ele yaptınız
ayrıca sen o aracıar içindeğil kişisel olarak sordun illa aracı mı gerek diye
ve senin mantıkla ben de buna
sana ne diyorum
Etmeyin zaten ama şunu bilin
Eğer karma eğitim olmasa Efendi hazretleri okumayın demezdi
Nur suresine karşı çıkan o mu siz misiniz
Bir Soma'ya mi gittiler...
Mitinge katilmislar, oylar ona demisler ve ben inancim icin bu insanlari bana araci olsunlar diye sectim diyorsun...
Dogru mu?
( Peygamber Efendimiz (sav) buyurmuştur ki:Çinde de olsa ilmi arayınız. Çünkü ilim öğrenmek her Müslümana farzdır. Melekler, yaptıkları işten hoşlandıkları ilim talebeleri için kanatlarını yere sererler.) İlimi kadınlar küçük yaşta evlenerek ve okumayarak mı öğrenecekler.
Kusura bakmayinda adi sorusturmara karismis ve yolsuzluk ve rusvet yapanlara Allah uzun omurler versin diye dua eden sevgi gosterisinde bulunan bir cemaatin liderini kalkip bu sekilde savunmayin. Nur suresine karsi cikmiyor ama olup biten bu kadar felakete goz yumup destek cikiyor. Bu ne celiski ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Madem bu kadar hassassınız tanımadığınız bilmediğiniz insanlara da iftira atıp onlar kötü niyetle oradalar tarzı iftiralar da atmayın
Diyorum ki karşıt göruş olsa dahi devlet büykleri için dua edin diyor.
Daha ne kadar açık olsun..
Ne güzel hadisle gelmişsin
ben de ayetten örnek veriyorum kadın nur31 e göre bir çok erkeğe mahremdir
ee??
Neyse herkese hayırlı geceler
PEki altarnatifiniz ne?
İDnsiz sistem gelirse böyle olur
bu ne akparti ne chp ne mhp ile ilgili bir durum bu dinsiz sistemle alakalı
Bir ülkede din ve körü körüne inanış bilimin önüne geçiyor hatta bilim yuvaları kapatılıp başka şeylere çevriliyorsa kader kısmet lafları en anlamlı olan laflar oluverirler
"Kaza, kader, talih ve tesadüf deyimleri Arapçadır; Türkleri ilgilendirmez" M Kemal Atatürk
KK nın kibri kaprisleri egoları...Nur suresi 31. ayet
Mümin kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zinetlerini, kocalarından, yahut babalarından, yahut kocalarının babalarından, yahut oğullarından, yahut üvey oğullarından, yahut erkek kardeşlerinden, yahut erkek kardeşlerinin oğullarından, yahut kız kardeşlerinin oğullarından, yahut müslüman kadınlardan, yahut sahip oldukları kölelerden, yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden, yahut da henüz kadınların mahrem yerlerine vakıf olmayan erkek çocuklardan başkalarına göstermesinler. Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz.
Haramdan sakınıp mahrem yerleri göstermedikten sonra yanyana durmanın ne sakıncası vardır. Daha fazla din üzerinden konuşmayacağım sende iyi oku iyi anla dinimizi. Cahillikten kurtulman dileğiyle.
Bu dediğinize katılmıyorum ve kanıtlarım da var.Bir insanın,yönetimin ahlaklı ve adil olması için illaki dindar olması gerekmemektedir.İnsanlar içinde bu böyle bir insan dindar olup iyi şeyler de yapabilir insanlık için,dinsiz olup da ülkesie hizmet de edebilir.(Bkz. Aziz Nesin)Eğer dediğiniz gibi dinle olsaydı bu işler dünya düzeninin tam tersi olması gerekirdi.Size şöyle bir örnek veriyim,daha geçenlerde G.Kore Başkanı bot kazasında vatandaşların ölmesi üzerine halktan özür diledi,sonrasında da istifa etti.Peki size G.Kore halkının dini yapısı ile ilgili bilgi vereyim.Bu ülkenin % 46'sı herhangi bir dine inanmıyor.Neredeyse her 2 kişiden biri.Bir de refah seviyesinin yüksekliği,Basın özgürlüğü endeksinde 1.sırada yer alan Finlandiya'ya bakalım.Finlandiya'nın da yaklaşın % 60'ı herhangi bir organize dine inanmıyor,geri kalanlarında birçoğu yalnızca düğünlerde ve cenazelerde kiliseye gittiğini belirtiyor.İnsan Hakları Mahkemesi'nin insan hakları sıralamasında 2.sırada olan Norveç'in ise %78'i ateisttir.Geri kalan %22 lik kısmın büyük kısmı bir Tanrı'ya inanmakta yalnız dindar değillerdir.Yani deisttirler.
Bunu söyleme amacım İslam'ı kötülemek değil,iyi yönetimle din arasında bir bağ olmadığını altını çizmektir.Dinle siyaset ayrılmalıdır.Bu bahsettiğim sıralamalarda isterseniz dini kurallarla yönetilen ülkeleri de paylaşabilirim ama durum hiç açıcı değil.Yani lütfen suçu dinsiz sisteme(!) atmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?