şömine ısıtma sistemi.

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
merhaba arkadaşlar evi şömineyle ısınan arkadaşlar nasıl memnunlarmı acaba .eksileri artıları neler paylaşırsanız sevinirim..yeni ev düşüncemiz purejesinde şömine ısıtmalı görünüyo nasıl oluyo merak ediyoruz paylaşırsanız sevinirim ..
cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadaşlar evi şömineyle ısınan arkadaşlar nasıl memnunlarmı acaba .eksileri artıları neler paylaşırsanız sevinirim..yeni ev düşüncemiz purejesinde şömine ısıtmalı görünüyo nasıl oluyo merak ediyoruz paylaşırsanız sevinirim ..

şöminenin şüphesiz çok güzel bir görüntüsü vardır ortama da değişikbir hava katar ama is ve koku yapmaz mı yanı ben hiç şömineli bir evde oturmadım ama sonuçta yanan bir ateş odun falan açık renk mobilyalşara etkisi ne olur düşünmek gerek en rahatı doğalgaz değiştirme imkanınız varsa dğeiştirn bence ha sobalı ev ha şömineli aynı zahmet aynı eziyet :)

valla bnde bilmiyorum nasıl bişeydir. oda aynı bütün odalara dağılıyomuş banyo ve mutfağada sıcak su akıyomuşdoğal gaz gibi denildi ama hiç kullanmadığımız için teretdütlerim var çevremizdede kullanan yok.

dün akşam tv de haberlerde seyrettim çok mantıklı geldi,ama gösterilen evde doğalgaz sistemi ile beraber kullanılıyordu sıcaklık 20 derecenin altına düşünce doğalgaz devreye giriyordu...

dün akşam tv de haberlerde seyrettim çok mantıklı geldi,ama gösterilen evde doğalgaz sistemi ile beraber kullanılıyordu sıcaklık 20 derecenin altına düşünce doğalgaz devreye giriyordu...

tşk ederim canım cevabın için.ama bizim doğal gaz şansımız yok çünki sadece merkezde var doğal gaz ve evi biz köye düşünüyoruz hep odun yanacak .banada mantıklı geldi işte hiç bilmediğimiz için ister istemez terettüt yaşıyoruz.

arkadaşım biz bu yıl bağ evi yaptırdık ve eşim illa şöminesi olacak dedi. yaptırdık da kışın hafta sonları gittiğimizde şömineyi yaktık ancak o bembeyaz duvarlarım grileşti kahverengileşti:( tekrar boya yaptırdık ancak ilk halini almadı ,bir yıllık villanın şömine yanan odası sanki 10 yıllıkmış gibi oldu.. bence kötü hiç memnun kalmadım.bence siz kat kaloriferi döşetin hiç sıkıntıya girmeyin.. ayrıca odada is oluyor ve odun yandıkça oda yanık kokuyor kül kokuyor...

arkadaşım biz bu yıl bağ evi yaptırdık ve eşim illa şöminesi olacak dedi. yaptırdık da kışın hafta sonları gittiğimizde şömineyi yaktık ancak o bembeyaz duvarlarım grileşti kahverengileşti:( tekrar boya yaptırdık ancak ilk halini almadı ,bir yıllık villanın şömine yanan odası sanki 10 yıllıkmış gibi oldu.. bence kötü hiç memnun kalmadım.bence siz kat kaloriferi döşetin hiç sıkıntıya girmeyin.. ayrıca odada is oluyor ve odun yandıkça oda yanık kokuyor kül kokuyor...

sağol canım yardımın için bunu bildiğim iyi oldu..bizde kalorifer diye düşünüyordukta şömine sistemi olsun denildi eşimde ben her ihtimale karşı yinede kalorifer kazanı koydurayım diyor.

heryeri ısıtıyomu memnunmusunuz .bize bahsedilen sistemde alt kat üst kat ısınacak ve banyo mutfak sıcak su gelecek diye söylendi.sizinkide öyle bişeymi..

Back
X