• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Somon dna yardım

Adaadalardan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2022
705
En iyi cevaplar
1
1.058
43
34
Somon DNA aşısı yaptıran var mı?
Memnun kaldınız mı?
İstanbul’da yaptırdıysanız, memnun kalıp önerebiliceğiniz bir yer var mı?
Sahtesi de çıkmış sanırım o yüzden tereddüt ettim, güvenilir bir yere gitmek istiyorum.
Faydasını görenler, gözlemlerini anlatabilirse çok sevinirim🙏🙏

Ürünlerin kalitesi doktorda önemli zaten ticarete dökmemiş hiç bir iyi doktor sahte ürün kullanmaz. Ben daha önce Nişantaşı’nda Enişte Keskine yaptırmıştım. En son doktorum Osman Bulutlar ınstgram sayfası var reklama ihtiyacı olan bir doktor degil bu işin piri anlarsınız

Ürünlerin kalitesi doktorda önemli zaten ticarete dökmemiş hiç bir iyi doktor sahte ürün kullanmaz. Ben daha önce Nişantaşı’nda Enişte Keskine yaptırmıştım. En son doktorum Osman Bulutlar ınstgram sayfası var reklama ihtiyacı olan bir doktor degil bu işin piri anlarsınız
Şahane, araştırıcam çok teşekkür ederim.

Henüz yaptırmadım.O kadar çok işlem var ki hangisini seçmeliyim bilemedim.
Ben simdilik paris isiltisinda karar kildim.yeri de belirledim ama bazen cilde gore morariyormuş diye işe giderken risk alamadim bir turlu.
Yarin randevu alip bu hafta yaptirmayi dusunuyorum.
3 seans 3 hafta ardarda.

Ben simdilik paris isiltisinda karar kildim.yeri de belirledim ama bazen cilde gore morariyormuş diye işe giderken risk alamadim bir turlu.
Yarin randevu alip bu hafta yaptirmayi dusunuyorum.
3 seans 3 hafta ardarda.
Leke tedavisinde de bir numaraymış paris ışıltısı umarım güzel olur.Leke durumunu siz yazdıktan sonra araştırırken gördüm.Yeni bi seçeneğim oldu 😅

Leke tedavisinde de bir numaraymış paris ışıltısı umarım güzel olur.Leke durumunu siz yazdıktan sonra araştırırken gördüm.Yeni bi seçeneğim oldu 😅
Ya zaten arastirdikca yeni yontemlere takiliyor insan.
Ben isiltiyi yaptirip 1 sene sonra falan duruma gore botoksa baslamak isyiyorum.
Aslinda prp yi cok tuttum ama riske alamadim.
Yaptirirsam yakin zamanda, buraya da yazarim.

Ben isiltiyi yaptirip 1 sene sonra falan duruma gore botoksa baslamak isyiyorum.
Ve hepsi o kadar mantıklı geliyo ki.
Tamamdır bekliyorum.Umarım çok güzel sonuçları olur🙏🌸🌸

Somon DNA aşısı yaptıran var mı?
Memnun kaldınız mı?
İstanbul’da yaptırdıysanız, memnun kalıp önerebiliceğiniz bir yer var mı?
Sahtesi de çıkmış sanırım o yüzden tereddüt ettim, güvenilir bir yere gitmek istiyorum.
Faydasını görenler, gözlemlerini anlatabilirse çok sevinirim🙏🙏

Seldie ataşehirde yaptırmıştım

Yaptırdınız mı?
İnstada luvaklinik’in hikayelerine bi bakar mısınız

Yaptırdınız mı?
İnstada luvaklinik’in hikayelerine bi bakar mısınız
Yok yaptirmadim henuz.bu ara işim cok yogun.
Bit de izin kullanacagim haftalara denk gelir diger seanslar diye karar veremedim.
Evet bilgiler dogru.hepsinin adi mezoterapi.
Isimler reklam stratejisi.
Niyeyse paris isiltisindaki maddeler ilgimi cekmisti.
Burada biriyle mesajlastim.paris isiltisindan memnun kalmis.ama etkisi fista 2 ay surdu.icte belki surmustur dedi.
Yani asla karar vetemiyorum ve işe giderken morarir diye cekiniyorum aslinda sadece.

Yok yaptirmadim henuz.bu ara işim cok yogun.
Bit de izin kullanacagim haftalara denk gelir diger seanslar diye karar veremedim.
Evet bilgiler dogru.hepsinin adi mezoterapi.
Isimler reklam stratejisi.
Niyeyse paris isiltisindaki maddeler ilgimi cekmisti.
Burada biriyle mesajlastim.paris isiltisindan memnun kalmis.ama etkisi fista 2 ay surdu.icte belki surmustur dedi.
Yani asla karar vetemiyorum ve işe giderken morarir diye cekiniyorum aslinda sadece.
İki ay baya azmış ya morarma vsye insan en az altı ay yüzünü ışıltılı, canlı görmek ister ki üç seansta yetmiyomuş zaten yıl içerisinde tekrarlamak gerekiyomuş :/
Morarma konusunu bilemedim.

2 seans somon dna, 2 seans paris ışıltısı yaptırdım peşpeşe. Dermatoloji uzmanına en kaliteli ve tuzlu olanını yaptırdım hem de. Cildim hassas ve hafif kızarıktı cilt kalitesini artırmak için yaptırdım. Çok hafif bir aydınlık dışında hiçbir fark yok keşke yaptırmasaydım diyorum. Doktor zaten dürüstçe söylemişti paris ışıltısının nemlendirme dışımda aman aman bir faydası yok diye, benim istemem sonucu -çok övülüyordu sosyal medyada ve yaptıranların yorumlarında- denemek istedim, sonuç olarak mezoterapilere pek inancım kalmadı. 🥲

Back
X