- 25 Eylül 2011
- 7.499
- 11.352
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
bak ben de tus sınavına hazırlanıyorum üstelik çok ağır şeyler yaşıyorum ...sakın bırakma ...hep asıl ....bunu bir kumbara gibi düşün ne çalışırsan yanına kar ve hep önündeki sınava hazırlan ....bir sonrakini sakın düşünme..
ilaçlarla ayakta duruyorum ama yapmak zorundayım ailen bile bir noktadan sonra seni anlamıyor çünkü...başarmak zorundasın ..kendini hırpalamadan hedefe kilitlen...son bir ay kafanı dağıtan şeylerden uzak dur ...televizyon izleme....omega 3 950 mg kullanıyorum dikkatimi çok arttırdı gerçi senin bir ayın kalmış ama bir araştır istersen....bir de çay ve kahvene çok şeker atma...beyin dede insülin direnci gelişiyorSenin sınavın çok çok zor..Allah yardımcımız olsun arkadaşım.Hem sorunlarla başedip,hep bi hedefe yönelmek zor gerçekten.
Sonrası ne olur,olmazsa ne olur diye düşünmemek gerekiyor ama elimde olmuyor ne yazıkki..
Kpssye 1 ay kaldı ve ben direncimi kaybettiğimi hissediyorum..
Sanki o kadar emek harcadım,yine bi kopya olayı olacak,yada atanamayacağım kaygısı yasıyorum..
3.sınava girişim..öyle zor zamanlar atlattımki..şubattan bu yana çaılışıyorum..,
Kursa gitmedim,diğer yandan çalışıyordum...
Ben nişan attım şubat ayında,aldatıldım,kandırıldım aylarca..
Üzülmek yıkılmak yerine derslerimde buldum tedaviyi..hedeflerime yaklaştıkça daha iyi hissettim kendimi..
Hep atanacağım,kadrolu öğretmen olup yeni bir hayata başlayacağım anı düşünerek içinde bulunduğum sorunu yendim..
Ama şimdi direncimi kaybettiğimi hissediyorum.
Ya atanamazzsam ne olur diye düşünmek bile istemiyorum..
Çok umut bağladım bu sınava..
Hayatımı yeniden şekillendireceğime...
Sanırım desteklerinize ihtiyacım var..
oooyyy kendimi hatırladım bi an, stresten her yanımı sivilceler basmıştı, insanlıktan çıkıp, hiç bi sosyal aktivite de bulunmadan ders çalışmıştım, bi yandan da depresyon tedavisi görüyordum
Allahıma çok şükür atandım ama yedi bitirdi beni stres
geçecek bu günler de canım, sık dişini, bol bol dua et, Rabbim yardımcın olsun
branşın ne bu arada?
Aynen yanlız değilsin. Aylardır ders yapıyorum. O kaygı hep var ya olmazsa diye. Birde en az 88 almalıyım atanmak için.
Hayatımızı hep bir sınava bağladılar. Belki daha güzel zamanlar geçirip, istediğimiz yerlerde olmanın tadını çıkarıyorduk şimdi.
Ama gel gör ki... Bugün Coğrafya, yarın Tarih..
Bitmedi gitti!!
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllah sağ salim atlatıp ,güzel puanlar alalımda atanalım
aslında iyi olaylara vesile canım yaşadıkların
1) evliyken aldatılabilirdin kurtulmuşsun
2) kendini derslere vermen için de vesile olmuş yaşadıkların.
canım atan paranı kazan dünya umrunda olmaz. son bir ayını ver canım sonra gez, dinlen, istersen üzül.. 5 hafta çook önemli..unutma her gün senin için dua ediyorum
eşimde sınava girmeye karar verdi sonunda bu kalan 5 hafta çalışacak en az 85 almalı en son 7 yıl önce girdi ama ona çok güveniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?