- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi SmthngSmthng
-
Cok tesekkur ederim canım darisi sana olsun insalla :)ayy masallah hayırlı olsuun
sansı bereketı saglıgı huzuru bol olsun ınsallah
Bizimki ne zaman doncek acaba haftaya kontrolm var dönmüş olsada içim rahat etse zaten cabaliyo dönmeye surekli ittiriyo poposuyla kafası yana kayiyoEn son 26sinda iyice aşağıya inmişti zaten aksamina da iyice yerlesti heralde ve sabaha karsi sancilandim :)
Daha doner canim stres yapma sen normal dogum mu istiosun?Bizimki ne zaman doncek acaba haftaya kontrolm var dönmüş olsada içim rahat etse zaten cabaliyo dönmeye surekli ittiriyo poposuyla kafası yana kayiyo
Evet Canm ne kadar korksamda :)Daha doner canim stres yapma sen normal dogum mu istiosun?
Aynen bende korka korka gittim ama sonu cok güzel olduğu icin cekilen butun aci sanci unutuluyo :)Evet Canm ne kadar korksamda :)
İnşallah darısı bana :)Aynen bende korka korka gittim ama sonu cok güzel olduğu icin cekilen butun aci sanci unutuluyo :)
Bende direndim ama olmadi hem sezeryan ogle kotu bisi degil korkma ben sezeryandna ertesi gunu hemen kalktim ayaga yurudum zorlanmadim hic.
Rabbim yar ve yardimcin olsun duam seninle haber et ama umarim normal olur olmazsada yapilacak bisi yok
Dün sabaha karşı geldi prensesim :) ilk uykusuz gecemizi de gecirdik :) normal dogum yapabildim sabah 8e 10 kala geldi aksam 4te evimize ciktik :)
canım nasılsın görüşmeyeli :)) bende nasipse 5 ocakta yani 6 gün sonra sezeryan olucam inş bende senin gibi ertesi günü ayapa kalkarım :) senin sezeryan hangi türdü canım
Ay canim benim allah kurtarsin sag salim kavusursunuz insallah cook sevindim spinal canim belden uyusturmali.
Ben genel anesteziden korktugumdan ve eylulumu ilk ben gormek istedim :)
Ne cabuk gecti kiz daha testini paylasmistin varmi yokmu diye :)
Biz iyuyiz eylulle ugrasiyoruz 5.5 aylik olduk iki disimiz cikti vs :)
ayyy maaşallah eylüle büyümüşte dişi de çıkmış :)) hakkaten canım ya testi paylaşmıştım sende o sıralarda hamileydin zaman nasıl geçiyor dün gibi aynı :))
Aynen ogle canim benim valla ben bile sasirdim ne ara hamileydim ne ara dogurdum ne ara buyudu.
Valla ilk 3 ay gazdan uyutmadi bizi nefes bile aldirmadi diyebilirim.
Sonrasi cabucak gecti.
Ilk zamanlar kardes istemem diyordum simdi dusunuyorum eylul 2.5 3 yasinda iken deneriz diye :)
Annelik cook guzrl bir duygu kucagina alinca farkina varicaksin.
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.
Rabbim yar ve yardimcin olsun hemencecik atlatirsin insallahh :)
ayyy amin canım ya çok sağol :) kardeş konusunda haklısın valla bende istiyorum 4-5 yaşına gelince en fazla kardeşsiz olmaz ya :)) bakalım nasıl olucak kucağıma alınca :)
Amin canim dualarim seninleİnşallah darısı bana :)
Güzel dualarin icin cok tesekkur ederim :) senin icinde hayirlisi olsun insalla. Ben 26si sabahi doktor kontrolune gittim nstde sanci cikti ama asiri duzensiz ve dogum sancisi olacak nitelikte diil dedi doktor. Bide galk arasinda karin 4 parmak duser falan denir ya benim karin hala yukardaydi ama doktor biraz daha asagi inmis dedi. Eger dogmasaydi bugun icin bida randevu verdi geldik eve hatta misafirlige gittim aksam 6ya kadar hicbisiyim yok. Aksam dizi izlerken sancisiz kasilmalarim olmaya basladi farkediorm ama hiiic sanci yok yatana kadar sol taraf kasiliyo bitiyo 5 dakikada 1. Anneme dedim sanci yoksa bisi olmaz dedi ama o anlamis basladigini dogumun ama vakit oldugunu bildiginden beni telaslandirmamak icn bisi dememis. Sonra gece 3.40 gb uykumdan uyandim adet sancisi gb vurmaya basladi. 10 dakikada 1 sonra saat 4te 5 dakikada 1e indi esime dedim kalk gidiyorus. Hastanede hemen sanci odasina aldilar serum taktilar lavman yaptilar. 4.30da sanci odasna girdim. Ilk sancilar dayanilmaz degildi onu soyleyebilirim. Sonra doktor geldi 6 gb suyumu patlattı. Suyum patladiktan sonra gelen sancilat yalan solemiim benim icin gercekten zordu. Saat 7.20 gb dogumhaneye geri aldilar zaten artik sanciyla birlikte ikinma hisside gelmisti dogumhaneye girip dogum artik tam basladiinda cok fazla aci hissetmiyosun acikcasi bi an once kavusma istegi gelio. Esimde yanımda girdi elimi tutup destek oldu gerci ben ikinirken elini saglam sıkmısm :) yarim saat icinde 3 avazda da geldi kuzum. Cok uzun oldu ama en kisa ozetini soyliim sabah dogum yaptim aksamustu 3 te taburcu oldum. Dogum yorgunlugu vardi ama ameliyat olmadigi icin evde kendi islerimi rahat rahat hallettim. Evet acisi oluyo ama kavustugunda bebisinin yuzunu gorduunde cektiin acinin boylesine bi mucize icin deger oldugunu anliyosun. Saglikla kavusman dilegimle :) baska sorun olursa da seve seve cevaplarim.çok sevindim bu yazıyı okuduğumda. Rabbim sağlık sıhhat ihsan eylesin. Ömrü uzun bahtı açık olsun canımcım. Ben de gün sayıyorum. 4ocakta drum son kontrole çağırdı, şuan için herşey normal doğum gibi gözüküyor. Ama son ana kadar da net bir şey diyemem diyor. Normal doğumun nasıl geçti, biraz anlatabilir misin?
:) dogum yapinca girer duygularini anlatir ve bize kavustugunun haberini verirsin tatlim
Canim nasilsin? Yorumlardan okudum dogumtabikide canım benim yazıcam hemen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?