Son 10 gün...

TanGO

Bşlngç:72 Hdf:58 Gncl:57.5 oğulcuğum 13 aylık
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
1.387
1.389
83
Beklenen doğum tarihi 10 aralık. Çantamız hazır heyecanla bekliyoruz. İlk bebeğim olduğu için heyecan,korku,bilinmezlik hepsi bir arada.normal doğum olacağı için her an tetikteyim. Belirsizlik içinde beklemek çok zor. Sürekli kendimi dinliyorum. Her günün sonunda bugün de gelmeye niyeti yok diyorum. Bazen de dursun daha çıkmasın dediğim oluyor. Doktor zamanı geçerse 1 hafta daha bekleyip önce suni sancı o da olmazsa sezeryan diyor. Umarım bunlara gerek kalmaz. Herşey doğal akışında olsun istiyorum...

Bugün de gelmeye niyeti yok sanırım kaldı 9...

Can'ım erkekse bebeğin 9 ay +10 gün say . Gelecek orda kalamaz zaten :-)

Erkekler tembel oluyor galiba ya da rahatlarina düşkün :KK70:
Babaannem kızımın olacağını yüzüme bakıp bildi. Kız erken gelir hazırlığını yap dedi 38+5 te sancılandım. Kuzenime erkek dedi seninki 10 günü doldurmadan doğmaz dedi hakkaten 10 gün doldu öyle doğurdu :-)

Erkekle kızla alakalı değil bebek hazırsa doğar. Oğlum 38+1de doğdu.. Karnımda sertlik oldu ve yumuşama olmadı. Acil gittim doğum ama sancın yok dedi özel sebeplerden sezaryen oldum. Hiç belli olmuyor.. Ne zaman hazırsa o zaman sakin olun :)

Kızlar ben de 39+3 günlük hamileyim 5 aralık doğum ama hiç bir belirti yok cinsiyeti kız benim merakla bekliyorum bira da korku var tabi

Babaannem kızımın olacağını yüzüme bakıp bildi. Kız erken gelir hazırlığını yap dedi 38+5 te sancılandım. Kuzenime erkek dedi seninki 10 günü doldurmadan doğmaz dedi hakkaten 10 gün doldu öyle doğurdu :-)
Babanneniz ultrason gibi kadın maşallah gelsem bana da bakar mı :-)

Erkekle kızla alakalı değil bebek hazırsa doğar. Oğlum 38+1de doğdu.. Karnımda sertlik oldu ve yumuşama olmadı. Acil gittim doğum ama sancın yok dedi özel sebeplerden sezaryen oldum. Hiç belli olmuyor.. Ne zaman hazırsa o zaman sakin olun :)
Benim de karnım sertlesiyor ama sonra geçiyor arada hafif agrilar oluyor başka belirti yok

Kızlar ben de 39+3 günlük hamileyim 5 aralık doğum ama hiç bir belirti yok cinsiyeti kız benim merakla bekliyorum bira da korku var tabi
Aramızda 5 gün var gelmezse doktor 1 hafta daha bekleriz diyor sizinki ne dedi

Yuruyus canım bir de arada duş aluyorum.ilik duş ilişki iyi diyorlar hurma iyi diyorlar sen yapıyor musun
Yürüyüş yapıyorum ben de dün gece taze hurma yedim tadını hiç sevmem ama zorladım kendimi.simdiye kadar sıcak sudan kaçındım ama bugün sıcak suyla duş almayı düşünüyorum

Valla canım benim korkum sezeryan olmaktan normal istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum hurma da Medine hurması diyorlar canım peki sen de snci falan oluyor mu adet sancısı gibi bile

Valla canım benim korkum sezeryan olmaktan normal istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum hurma da Medine hurması diyorlar canım peki sen de snci falan oluyor mu adet sancısı gibi bile
Pazardan aldığım hurmayi yiyorum işte hurma hurmadir:-)
Adet sancısı gibi arada oluyor ama hafif olduğu için onu belirti olarak saymiyorum

Back
X