Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdiden geçmil olsun. Heyecan yüksektir,bir de uzun süredir istiyorsan. Ohhh bu yaz süper olacak senin içinBuyuk gune 2 gun kaldi...cumartesi sabahi allahın izniyle ameliyatta olacagim...2 yillik bu surecte bana destek olduğunuz icin cok cok cok tesekkur ederim...ayyy cok heyecanliyim....bu arada resim de attim
Teşekkür ederim cnm :) arasi ayrik oldugu icin kas ustu olabilir dedi dr.arayi kapatmak icin ... Bide maksimum 375 cc denicem dedi ....acikcasi bende tam ne cikacak bilmiyorum bekliyorumCanım umarım istediğin mutlu sonuca ulasirsin. Bir hafta bi sabret sonra inş hersey çok güzel olacak. Kaç cc ve yöntem ne olacak
Kocaman aminnnnnnnnAyyy çok heycanlıııı umarım çok güzel geçerr, darısı bizim başımızaa
Hayırlısı olsun canım .iyi haberlerini bekliyoruz.Teşekkür ederim cnm :) arasi ayrik oldugu icin kas ustu olabilir dedi dr.arayi kapatmak icin ... Bide maksimum 375 cc denicem dedi ....acikcasi bende tam ne cikacak bilmiyorum bekliyorum
Buyuk gune 2 gun kaldi...cumartesi sabahi allahın izniyle ameliyatta olacagim...2 yillik bu surecte bana destek olduğunuz icin cok cok cok tesekkur ederim...ayyy cok heyecanliyim....bu arada resim de attim
Ben cok korkmaya basladim cidden :/ tesekkur ederim arkadasim dualarin icin...allah hepimizin yardimci olsun...Elvuuuuu !!!!! Dua ediyoruz sana da
Seraparis canim senle kasim gibi konusmustuk hatirlarsan ...hayirli olsun oncelikle sana taaa oralardan gelip oldun ameliyatini.....iyi dileklerin icin cok cok tesekkur ediyorum
Canım ben korkudan dizlerim titreyerek gitmiştim hastaneye.bana ameliyat önlüğünü giydiren hemşireye inşallah kalp krizi geçirmem dedim.o da endişeyle yoksa kalp hastasımısınız dedi:)).gözünü bir açıyorsun herşey olmuş,bitmiş.inşallah kolayca atlatırsın:)Ben cok korkmaya basladim cidden :/ tesekkur ederim arkadasim dualarin icin...allah hepimizin yardimci olsun...
Amin insallah sip sak olur biter ...yarinida hayirlisiyla atlarsam sorun yok cumartesi kuzu kuzu hastaneye :)))Canım ben korkudan dizlerim titreyerek gitmiştim hastaneye.bana ameliyat önlüğünü giydiren hemşireye inşallah kalp krizi geçirmem dedim.o da endişeyle yoksa kalp hastasımısınız dedi:)).gözünü bir açıyorsun herşey olmuş,bitmiş.inşallah kolayca atlatırsın:)