son 2 :)

Canım umarım istediğin mutlu sonuca ulasirsin. Bir hafta bi sabret sonra inş hersey çok güzel olacak. Kaç cc ve yöntem ne olacak

Buyuk gune 2 gun kaldi...cumartesi sabahi allahın izniyle ameliyatta olacagim...2 yillik bu surecte bana destek olduğunuz icin cok cok cok tesekkur ederim...ayyy cok heyecanliyim....bu arada resim de attim :21::KK31:
şimdiden geçmil olsun. Heyecan yüksektir,bir de uzun süredir istiyorsan. Ohhh bu yaz süper olacak senin için

Canım umarım istediğin mutlu sonuca ulasirsin. Bir hafta bi sabret sonra inş hersey çok güzel olacak. Kaç cc ve yöntem ne olacak
Teşekkür ederim cnm :) arasi ayrik oldugu icin kas ustu olabilir dedi dr.arayi kapatmak icin ... Bide maksimum 375 cc denicem dedi ....acikcasi bende tam ne cikacak bilmiyorum bekliyorum

Hayirli olsun simdiden E elvu insallah agrisiz sizisiz surecin olur ve mutlu olursun :KK68:
Seraparis canim senle kasim gibi konusmustuk hatirlarsan ...hayirli olsun oncelikle sana taaa oralardan gelip oldun ameliyatini.....iyi dileklerin icin cok cok tesekkur ediyorum :KK39::KK68:

Ben cok korkmaya basladim cidden :/ tesekkur ederim arkadasim dualarin icin...allah hepimizin yardimci olsun...
Canım ben korkudan dizlerim titreyerek gitmiştim hastaneye.bana ameliyat önlüğünü giydiren hemşireye inşallah kalp krizi geçirmem dedim.o da endişeyle yoksa kalp hastasımısınız dedi:)).gözünü bir açıyorsun herşey olmuş,bitmiş.inşallah kolayca atlatırsın:)

Canım ben korkudan dizlerim titreyerek gitmiştim hastaneye.bana ameliyat önlüğünü giydiren hemşireye inşallah kalp krizi geçirmem dedim.o da endişeyle yoksa kalp hastasımısınız dedi:)).gözünü bir açıyorsun herşey olmuş,bitmiş.inşallah kolayca atlatırsın:)
Amin insallah sip sak olur biter ...yarinida hayirlisiyla atlarsam sorun yok cumartesi kuzu kuzu hastaneye :)))

canım inşallah hayırlısıyla bir an önce hatta göz açıp kapayıncaya kadar olur biterde bişey anlamadan iyileşiverirsin inşallah.

Hayirli sonuçlar alırsınız inşallah ben de son 20 gün sayıyorum inşallah hepimiz en az sıkıntı en üst memnuniyet ile hastaneneden ayrılıriz şimdiden geçmiş olsun

Canim once allaha sonra da doktoruna emanetol hersey istedigin gibi olsun hic korkma hicbisey hatirlamicaksin kocaman dolgun memislerin olsun umarim:KK68:

Elvuuuu, canım yarın ameliyatın di mi???? Hadi canım çok öpüyorum seni? yarın çok güzel geçer inşallah !!! Ben bi ameliyat duası yazmıştım, ama hangi foruma yazdığımı hatırlamıyorum??? Ariim bi :KK66:

X