- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
- 303
- Konu Sahibi Benvebendeniz
Arkadaşlar son günlerde durumunuz nasıl.Merkürmü geriliyormuş marsmı gidiyomuş ne ondan mıdır bilmem epey kötüyüm ben.Her günüm değerliyken sınava girecek biri olarak eskiler canımı sıkıyor.Çok özlüyorum onu(eski sevgili),daha doğrusu güzel anıları.Onn hakkında ne yaptığı konusunda hiç bir fikrim yok doğru olanda bu zaten ama merak ediyorum.Bitti bitmesi gerekti doğru olanı yapıyoruz hepsi aklımda mantığımda.Şu sıralar çok güçsüzüm yeniliyorum duygularıma iyi ki barışalım diyen filan yok da tehlikeli olmuyor.İşte böyle evimde tatildeydim okula geldim ama iki gün kalabildim yarın yine gidicem yalnız hissediyorum kendimi.
Bu arada kendi kendine mutlu olabilen bir insanım.Arkama bakınca sen nelerden geçtin derim hep.Ama şu sıralar dermanım yok kendimi Avutmaya.Sadece dertleşmek istedim teşekkür ederim okuyanlara
Bu arada kendi kendine mutlu olabilen bir insanım.Arkama bakınca sen nelerden geçtin derim hep.Ama şu sıralar dermanım yok kendimi Avutmaya.Sadece dertleşmek istedim teşekkür ederim okuyanlara