son 3 ayda kalça ağrısı..

kba

kızımızı koru yarabbim...
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
997
307
133
43
slm hanımlar..32 haftalık hamileyim ve 2gündür kalça ağrısı çekiyorum..başka hiçbir ağrı yok arada bir belime geçiyor ağrı..bu normalmiş son 3aylık dönemde ama benzer durumu yaşayanlarınız var mı?varsa buna nasıl bir çözüm bulabildiniz mi?

geçmiş olsun arkadaşım.6. aydan beri bende de kalça ağrısı var.evde az bir iş yapsam akşama sol kalçam acayip ağrıyo.bacağımı kıpırdatamıyorum.gece yatakta dönmekte zorlanıyorum.ama temizlik filan yapmazsam bu ağrım olmuyo.nedenini bende merak ediyorum.bu arada bende 29 haftalık ikizlere hamileyim.

Allah hayırlı doğum nasip etsin arkadaşım..sitede başka bi konu olarak buldum aynı konuyu ve orda bizim durumumuzda olan biçok arkadaşımız varmış meğer:)çoğunluğu 30.haftadan sonra başlamış ve hepsinin dru normal demiş.çatı genişlemeye başladığı için normalmiş..malesef bi çözümü de yok gözüküyor bol bol dinlenicez yapacak bişey yok ne yazık ki..inşallah geçer en azından azalsın ona da razıyım ben:)

allah tüm hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin.desene doğuma kadar idare edeceğiz artık.ama umarım azalır ağrılarımız.böyle giderse yemek yapmakta bile zorlanacağım.

inanırım çünkü bende sağ kalçamdan ağrı çekiyorum..bu hiç hesapta yoktu ya nerden çıktı anlamadım:)

gecmis olsun hepinize.
benimde çok ayakta kalinda siddetli agrilarim oluyor. yatsamda otursamda gecmiyo bu agri.
kendimi fazla yormayinca olmuyor bu agrilar bunu fark ettim.
doktorlar bosuna demiyor son aylarinizde bol bol dinlenin diye.

arkadaşlar sizinkiyle aynımı bilmiyorum ama benim de hamileliğimde sürekli bacağım ağrıyordu. Sonra geçti. Doğumdan sonra inanılmaz bir kalça ağrısı çektim, yürüyemedim resmen. Doğum yapalı 55 gün oldu ancak biraz azaldı. Doğumdan sonra dikkat edin kendinize çünkü bir çok kişi dizinden ve kalçasından çekiyor. Benim kalça eklem yerinde ödem oluşmuş yani ltihap var tedavide olamıyorum çünkü bebişimi emziriyorum. Bel fıtığıda çıktı. Size tavsiyem bebeği günde nerdeyse 50 defa kucağımıza aldığımızdan ters hareketlerden kaçının ve bebeği yakınlarınız kucağınıza versin özellikle emzirirken.

23.haftadan beri bendede ara ara yoruldum gunün gecesi yatarken oluyor yani aya kalktikda faLan fark ediyorum anca bunu dehst bisey 25.haftadayim daha umarım siklasmaz

benim de sağ kalçamda ve kuyruk sokumumda ağrı oluyo. temizlik yapınca uzun süre eğilerek bişey yapınca felaket oluyo. ama beni yatağım rahatlatıyo. yarı ortopedik yatağımız yatakta bikaç saat dinlenince geçiyo.

Ben 22 haftalık hamileyim. Yaklaşık 2-3 gündür benim de sağ kalçamda çok ağrım var. Hareket edemiyorum ve yürüyemiyorum kramp gelince. Kalsiyum ve Magnezyum vermişti Dr. ama onları da aklıma geldikçe ara sıra kullanıyorum. Fazla ayakta duramıyorum. Doğuma daha çok var umarım böyle devam etmez. Yoksa çok kötü olacak.

bendede var aynı ağrılar özellikle iş yapınca dahada artıyor.geceleri yatakta bile sağa sola zor dönüyorum.dr magnezyum vermişti içemiyordum ama ağrılar dayanılmaz olunca başladım içmeye şimdi daha iyiyim çok şükür..

alla canim bende magnezyum aliyorum ama hicbir faydasini göremiorum...

yaa benimde kalçamda çok fena bi ağrı var son 2 gündür neredeyse yürüyemez oldum.. hemde sabahları kalktığımda başlıyor.. belkide gece aldığım abuk subuk pozisyonlardandır.. çünkü gece boyunca kırk kez uyanıp pozisyon bulmaya çalışıyorum; yok dizimi çekiyorum olmadı bacağımı atıyorum o tarafa olmadı bu tarafa ^o) ne yapsam bilmiyorum, resmen maymun olduk çocuk yapcaz diye :)

bende de 2-3 haftadır kalça ve kuyruk sokumu ağrısı var. önce kürek kemiğimin altı ağrıyordu sonra o geçti belim ağrımaya başladı şimdi de kalçam ağrıyo. en çok oturduğum yerden kalkarken zorlanıyorum. çok acı veriyo. inşallah doğumdan sonra bişey kalmaz. bence kendimize dikkat etmeliyiz. özellikle evisüpürmek çok zarar veriyo. ben evi süpürdüğümde 2 gün çok acı çekiyorum. o yüzden bıraktım artık süpürmüyorum. hiçbirşey sağlığımdan kıymetli değil. sonrasında bel fıtığı olma riski var. eşime söylüyorum o süpürüyor baştan savma da olsa:) sizde öyle yapın bence kendinizi zorlamayın. aman ne olacak ben kendi işimi kendim yaparım bişey olmaz demeyin. dikkat edin kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…