• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son 4 çantam

buketcan

hadi gel bebeğimmm
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
309
0
46
İstanbul
kızlar evleneli neredeyse 4 ay olucak.
4 ayda 4 tane çanta daha almışım..
bu bir tutku.. :16: bu bir hastalık!! :20:
biryerde okumuştum kadınların yüzde bilmem kaçı yılda 3 çanta alıyormuş..
bn resmen ayda bir alıyorum :((
son 4ünün resmini ekledim,her seferinde söz veriyorum kendime ama görüp beğendiğim bişi olunca almadan edemiyorum.
çabuk sıkılıyorum bir de!:19: küçüklükten beri her yaz çantalarımdan skldıkça ya da eskidikçe falan hep köye gönderirdim anneannem oradaki fakir ya da süs püs meraklısı kız çocuklarına dağıdırdı..
şimdi 30 a yakn var elimde..
bunu nasl aşıcam beeeen :26:

pazardan 10 tl ye aldım

hakmardan 17.5 tl ye aldım

lcw dan 25 tl ye aldım

dün..kadıköyden 30 tlye aldım :((((

yorumlarınızı bekliyorum

1,3 ve 4. çok güzelmiş canım güle güle kullan.ayrıca çanta maskotlarından da faydalan,çok cici oluyo genelde,kadıköyde bikaç dükkanda var,10 lira.kıyafetine uygun renkte olanları çantalarına hemen takıverirsin,çok da havalı duruyor :52:

ben eskiden olsa beyeniyordum bu tur cantalari simdi ise ornegi su resim 2 ve 4 cok itici geliyor cunku su cantanin onundeki buyuk metali canta nekadar guzel olursa olsun butun guzeligini kaybediyor ve markasi sahte olan en kalitesiz olan orneklerden. sahte olupda gerceye benzeyenleri daha tercih ediyorum.3'cu resimdeki canta bence benim tarzima birazcik yakin. diyer cantalarinda oyle ama zadece dedigim o 4 kareli metal yuzunden puan veremeyecegim. benim ne kadar okadar cantam varsa hepzini baskalarina verdim.:$:) ama senin tarzinsa tabi, bir sey diyemem.. gule gule kulan tatlim:)

Back
X