- Konu Sahibi oglumakardes
-
aa bebiş geliyo anniş neler düşünüyoo:))5 gün sonra miss gibi kokan minnacık meleğin karnında diil kucağında olcak inşallah.kötüyü düşünmek kötüyü çağırır sakın aklına getirme öle şeyler yahu kalp ameliyatı değilki ..evham yapma Allahım miniğine sağlıkla kavuştursunnn aminnn
inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın benimde az kaldı bende senin gibi telaşlanmaya başladım o gün gelince görücez artık...
Rabbim tüm hamilelerimize kolay doğumlar nasip etsin...
Bu kutsal birşey her isteyene de nasip olur inş..Ne güzel bebeğiniz gelıyor eviniz şenlenecek 2. defa sakın sıkmayın kendinizi iyi düşünün iyi olsun...
merhaba arkadaşlar ben 37 hafta 3 günlük hamileyimve anlıyacagınız yolun sonuna geldik biz oğlumla .4 haziranda dr çagırdı salı günü sezaryen olucam geri sayım başladı yani şafak 5 ama korku heyecan hepsi hat safhada :18: bir taraftan sevinç öbür taraftan korkularım benim 6 yaşında bir oğlum daha var ve ben düşünmekten son 1 aydır hiç uyuyamadım ya bana bişi olursa ben bu ameliyattan sag salim çıkamazsam yavrularım nolur kim nasıl bakar bensiz durmazlar ki çok kötüyüm yaa ne yapacagımı bilmiyorum ALLAHım bana yardım etsin sizlerede yardım etsin çok kötüyüm yaaa
biraz olsun rahatladım :) bende salı günü sezaryana giriyorum...benimde 2. doğumum kızım 3.5 yaşında 2 numarada kız olucak:) ne yazıkki benim plesentada sorun var erken yaşlanıyor kireçleniyor o yüzden erken alıcak daha bebişim 2.500 falaallah sağ sğim kavuştursun...şimdiden geçmiş olsun...