Doğuma Hazırlık son 5 gün :))))))))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oglumakardes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
39
0
36
Eskişehir
merhaba arkadaşlar ben 37 hafta 3 günlük hamileyim ve anlıyacagınız yolun sonuna geldik biz oğlumla .4 haziranda dr çagırdı salı günü sezaryen olucam geri sayım başladı yani şafak 5 ama korku heyecan hepsi hat safhada :18: bir taraftan sevinç öbür taraftan korkularım benim 6 yaşında bir oğlum daha var ve ben düşünmekten son 1 aydır hiç uyuyamadım ya bana bişi olursa ben bu ameliyattan sag salim çıkamazsam yavrularım nolur kim nasıl bakar bensiz durmazlar ki çok kötüyüm yaa ne yapacagımı bilmiyorum ALLAHım bana yardım etsin sizlerede yardım etsin çok kötüyüm yaaa

aa bebiş geliyo anniş neler düşünüyoo:))5 gün sonra miss gibi kokan minnacık meleğin karnında diil kucağında olcak inşallah.kötüyü düşünmek kötüyü çağırır sakın aklına getirme öle şeyler yahu kalp ameliyatı değilki ..evham yapma Allahım miniğine sağlıkla kavuştursunnn aminnn

inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın benimde az kaldı bende senin gibi telaşlanmaya başladım o gün gelince görücez artık...

Rabbim tüm hamilelerimize kolay doğumlar nasip etsin...

Bu kutsal birşey her isteyene de nasip olur inş..Ne güzel bebeğiniz gelıyor eviniz şenlenecek 2. defa sakın sıkmayın kendinizi iyi düşünün iyi olsun...

amin canım çok sağol ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın benimde az kaldı bende senin gibi telaşlanmaya başladım o gün gelince görücez artık...

ALLAH bir avazda kurtarsın canım benim annelik ne kadar zormuş bir yavrumu kucagıma almak için giderken sevinçle,evdeki yavrumu boynu bükük bırakmak üzüyor beni ALLAHIM tüm hemilelerin ve doğum yapacakların yanında olsun sanada hayırlı ve kolay doğum diliyorum hayırlısıyla kurtulursun inş.

amin canım benim ALLAH evlat hasretiye yanan herkese nasip etsin bu duyguyu dünyanın en güzel varlıkları onlar rabbim kimsenin elini kucagını boş bırakmasın düşünüp zaman ayırıp cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim ALLAH sizden razı olsun

biraz olsun rahatladım :) bende salı günü sezaryana giriyorum...benimde 2. doğumum kızım 3.5 yaşında 2 numarada kız olucak:) ne yazıkki benim plesentada sorun var erken yaşlanıyor kireçleniyor o yüzden erken alıcak daha bebişim 2.500 fala allah sağ sğim kavuştursun...şimdiden geçmiş olsun...

ah canım benim aynı gün doğum yapıcaz ALLAH izin verirse ALLAH evlatlarına uzun uzun ömürler versin ben kiloya hiç takılmıyorum benim büyük oğlumda 36 haftalık olmuştu ama bukez günümüzü dolduruyoruz Allahın izniyle.hiç üzülme hani derler ya canı içinde olsun diye kocaman olurda annesine gülücükler atar rabbim seninde yardımcın olsun arkadaşım hayırlı doğumlar

Allah ikinize de saglik sihhat versin, tabiki sıkınti agri sanci olacak ama kucaginiza yavrunuzu verdiginizde onceki dogumunuzdaki gibi gecip gitmis olacak hepsi..

saglik ve mutluluk diliyorum.

Doguma 5 gunum kaldi 2.sezeryan olmasindan dolayi cok tedirginim 2.sezeryan olan arkadaslar daha rahat bir surecmi oluyor yoksa degisen bisey yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…