Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki bir gun biraz faz geliyor sonraki gunler lekeleniyor. Hamile kalmak istiyorum bu etkileyebilirmi. 2 yıldır hamile kalamiyorum.Benim de azaldı 5gün sürerken şimdi 3.gün azalıyor 4te bitmiş oluyor nerdeyse. Bende sordum normal hatta beklediğimiz istediğimiz bişey bu dedi. Yaşım 33 ama. Yaştan dolayı demiş de olabilir.
Valla bana olumsuz bişey söylemedi canım. Ki bende çocuk istiyorum diye gitmiştim. Dert etme benceBenimki bir gun biraz faz geliyor sonraki gunler lekeleniyor. Hamile kalmak istiyorum bu etkileyebilirmi. 2 yıldır hamile kalamiyorum.
İnşallah sevindim.Valla bana olumsuz bişey söylemedi canım. Ki bende çocuk istiyorum diye gitmiştim. Dert etme bence
Evet bir ay onca kullandım. Şubat ayında mart ayında adetım geciktı hamileyim sandım 2 gun çok az adet oldum. Bır ay kaslarımda ağrı vardı. Kendimi iyi his etmedım hiç. Bide bu haptan sonra miyom çıktı. Gelecek ay kulleniyimmi yine bilmiyorum.Csnım klomen catlatma ıgnesı falan kullandın mı
Evet bir ay onca kullandım. Şubat ayında mart ayında adetım geciktı hamileyim sandım 2 gun çok az adet oldum. Bır ay kaslarımda ağrı vardı. Kendimi iyi his etmedım hiç. Bide bu haptan sonra miyom çıktı. Gelecek ay kulleniyimmi yine bilmiyorum.
Evet aynen benimde karnım şiş. Kesin hamileyim sandım. Ama bişey yok. Sabahları mide bulantı kasık ağrısı goğuslerde dolğunlık yani hamilegibi. Doktor kontrolı altında edim ama yinede biraz korkiyorum yanlış tepkimi veriyor olabilirmi diye.Kafana gre kullanma bı sorunun var mı ben uc bucuk yıldır sebebsız ınfertılıte yasıyorum bu tarz ılaclar hormonlarınla oynayıp duzenını dengenı bozuyor ben uc defa klomen kullandım uc asılama oldum benımde bır hafta dolu dolu olan adetm artık uc gın gelıyo o uc gunde azıcık bısey gelıyor gobegım hep sıs duruyor
Evet aynen benimde karnım şiş. Kesin hamileyim sandım. Ama bişey yok. Sabahları mide bulantı kasık ağrısı goğuslerde dolğunlık yani hamilegibi. Doktor kontrolı altında edim ama yinede biraz korkiyorum yanlış tepkimi veriyor olabilirmi diye.
Nisanın sonunda yıne yumurta takibi yaparız dedi yani ayni tedaviyi yapacağiz demişti doktor gitmasammi diyorum
Tamam anladım inşallah hayırlisi olsun. Aşilamayı eşim istamadı neden bilmiyorumGıt ama asılama yaptr bence o kadar hormonu almısken bosa kurek cekme cunku adılamada da klomen verıyorlar snrasında catlatma ıgnesı oluyosun snra spermlerı verıyorlar daha garantı bence yumurta takıbı ıcın klomen almak sacma ve cok zararlı
İlginiz için çok teşekurler. Bende film çektırdim doktorun dediği her turli film çektirdim ve kan tehlillerı yaptım halada 3 ay geçtı yeniden tahlil istandı ve doktorum bi problem yok dedi. Ama adetım yine az geldi. Onca menepozmu acaba oluyorum dedim çunki bir sana onca bir ay iyi ikkinci ay az geliyordu ama tam gununda oluyorum. 4 aydır artık tam gununda ama bir yada ikki gun az az geliyor sonra damla yani leke oluyor. İnşallah bişey yoktur.Benimde kurtajdan sonra gecen sene oldum bir senedir adetim azaldi kurtajdan sonra evlenmeden once 6 gun bazenu gun suren adetim kurtajdan sonra hem azaldi 4 5 gune indi hemde azar azar geliodu bu sure icinde hic hamilede kalmadim bir bucuk sene olck gecen ay doktira gittm hormonlar fln esim inde testi iyi cikti sana hsg cekcz dedi muhtemelen tikaniklik vardir dedi ve gecen ay cekildim bu ay cekildikten sonra ilk adetim dun basladi ve eski halime dondugumu anliom cunku eskisi gibi yogun gelio bugun 2. gunum bakalm kac gun surecek belki sizinde tikaniklik miyom perde bunlar engeldir ve adette ondn az geliyodur benim tikaniklik vardi bence acildi simdi gayet iy ins bu ay adetim gelir fazla rahimde temizlenir iyce ve bidahaki ay hamile kalirim bence bi deneyin ve sorun rahimde sknti varsa asilama bile faydasini göstermez
İnşallah hayırlisiyle bi bebeğim olsaydı 2 sanedir olmiyor.Tahlillerin iyse ztn bi problem yoktur bence stresten oluyodur duzenli olmasida cok guzel ztn