- 23 Ekim 2016
- 39
- 18
- 8
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsazorlama
Kizlarr ????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım benim 2000 civarı karından kese göründü 7.78 mm di değerin maşallah güzel özele mi gittin devlete miDun bhcg 5600 idi üstten baktığında çok net değil ama bir şey görüyorum dedi ama emin değildi haftaya bakalım dedi
Anammmmmm benim dogum tarihim 1986Benim de uarin belli olucak beta en son 1986 cikmisti
Özelde yaptırdım progestan ve bhcg istedi progestan 31 çıktıTatlım benim 2000 civarı karından kese göründü 7.78 mm di değerin maşallah güzel özele mi gittin devlete mi
Benden istemedi sanırım onu kan tahlili istedi randevu vardı bidaha gelişimde bakalım dedi.Özelde yaptırdım progestan ve bhcg istedi progestan 31 çıktı
saol cnm bnmde 23 eylul zaten :)24 eylül dü benim de cvp verebileceğim bişeyse buyur canım
s
saol cnm bnmde 23 eylul zaten :)
ya seyi sorcaktm dun cok sukur kalo atisini duyduk yalniz adete gore 7+3 ken ultrasonda 6+3 gorundu ve doktor kalp atisini soylemedi sukadar atiyor die ...
100 ustu atarsa saglikli oluyormhs sanirim :/
senin nasil oldu
anladm cnm belki bnmde gec dollenmdr haftayla uyumlu gtmio insallah duyarsn kalbini rabbim saglikla aldrsn kucaginaBen salı gitçem canım kesi gördük 20 gün sonra gelmişti benim geç döllenme 29 eylül baz aldı doktorum
s
saol cnm bnmde 23 eylul zaten :)
ya seyi sorcaktm dun cok sukur kalo atisini duyduk yalniz adete gore 7+3 ken ultrasonda 6+3 gorundu ve doktor kalp atisini soylemedi sukadar atiyor die ...
100 ustu atarsa saglikli oluyormhs sanirim :/
senin nasil oldu[/QUO