1o hafta 4günlük hamileyim çocuğun donu yokkitabı çok bir sürü kitap aldım kumaş kitaplar masal kitapları vs cinsiyeti de henüz bilmiyorum temmuzun onikisinde ikili teste gideceğim tatlı da canım istiyor ekşi de yiyorum hiç kusmadım ilk haftalar çok gergin ve huysuzdum yeni yeni sakinleşiyorum hep hormonların oyununa geldim ilk haftalar kelle paça bile isterdi canım şimdi et kokusundan tiksiniyorum ama yiyorum bazı saatler arasında yiyebiliyorım her sabah bir avuç ceviz bir hurma yiyip folikasit içiyorum memelerimin ucı yara gibi acıdı lansinoh kullanmaya başladım iyi geldi paketli gıdalardan uzak duruyorum her gün temiz beslenmeye çalılıyorum ilk haftalarda ğç tane yediğim yumuetayı şimdi iki günde bire düşürdüm malum hava sıcak ve kokuyo herşey bana kokuyo ama bu ara daha az kokuyo ilk haftalar erikten ekşiden de tiksinmiştim sonraki haftalar etsizçiğköfteturşu istedm ayrana bayılıyorum velhasıl hamilelik bende böyle geçiyor bu arada hamile giyimine geçtim pantolonlarım artık olmuyordu keza sütyenleriö de öyle pentinin telsiz yumuşak spor sütyenlerini aldm bde waikiki hem çeşitli hem ucuz hamile kıyafetleri tasarlamış normalde sevmediğim bi markaydı ama imdadıma yetişti batikte ve benettonda uygun elbiseler buldum şimdilik daha rahatım gece tuvalete iki kere gidiyorum gündüz de gece de çok susuyorum cildim güzelleşti gibi geliyo vana ama bunun sigarayı bırakmamla da ilgisi olabilir nisandan beri içmiyorum göbeğim de biraz biraz belli oluyo ama zaten kilo alıp hanile kaldığım için bebekten cok kendi göbeğim görünüyo da olabilir çocuğumun burcu da ya oğlak olabilir son adet tarihim 13Nisan beklenen doğum tarihi20 ocak