Son Adet tarihimle ultrasyon uyuşmuyor

Miihrimah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
180
71
73
Merhaba benim son adet tarihim 3 ekim.. ultrasyona girdim doktor son adet tarihimi 13 Ekim diye hesapladı yani bebek 10 gün geç doğacak nerdeyse 42 haftalikken ama ben tam gününde doğacağı hissediyorum.. Kızlar doktorun yaptığı hesaplama sizce doğrumu

Merhaba benim son adet tarihim 3 ekim.. ultrasyona girdim doktor son adet tarihimi 13 Ekim diye hesapladı yani bebek 10 gün geç doğacak nerdeyse 42 haftalikken ama ben tam gününde doğacağı hissediyorum.. Kızlar doktorun yaptığı hesaplama sizce doğrumu

Ultrasona girince oyle olabiliyor.birara benimkide 1hafta geride gorunuyordu gec yumurtlamadandir demisti dok.bisure sonra tam haftasinda gorundu ultrasondada.normal duzelir ilerki haftalarda

Benimkide 3 gün geride görünüyor bende endişelendim sordum doktor normal dedi.

benimde uyusmuyor bende 1 hafta gec dogurmam gerekirken 1 hafta erken dogurucm dontirun hesabina gore :)

Back
X