Son adet tarihine göre 5 hafta yumurtlama gününe göre 3 haftabi okuyun beni aydinlatin

Can parcamsin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
32
12
3
28
Kızlar son adet tarihine göre 5 haftalık hamileyim doktora gidene kadar 5+5 günlük olacak ama bazı uygulamada 3 haftalık yazıyor ozman haftaya gittiğimde 4 haftalık olcak bebek gorunmezmi kesesi falan ya çok endişelendim

Beta HCG değerini yaptırdığın tarih ile birlikte söyler misin

Beta HCG değerini yaptırdığın tarih ile birlikte söyler misi

Beta HCG değerini yaptırdığın tarih ile birlikte söyler misin
8 Ocak yaptırdım 169 .70 çıktı canım üstünden yarın 1 hafta geçmiş olacak bugünde yaptırdım sonuç çıkmasını bekliyorum ikiye katlarda eğer 1300 lerde olmasi lazım 5 gün sonra konturolum var ozmana kadar 3 binlerde olur diye düşünüyorum sonucum çıksın yazarım

Yumurtlama gününden eminsen üzerine 2 hafta ekleyerek gebelik haftasını bulursun. Yumurtlamanın üzerinden 3 hafta geçtiyse 5 haftalık gebesin demektir. 5+5 te de kesen görünür. Zaten beta hcgne göre de kesin görünür. Bebek ve kalp atışı için erken ama.

Yumurtlama 14 gün sonra öldü o gün hamile kaldım ondan önce korunduk hep ondan sonrada olması çok zor düzenli adet gören biriyim oyuzden eminim 24 Aralık'ta yumurtlama oldu zaten ondan 13 gün sonra test yaptım çıktı

Tamam işte yumurtlama gününde 2 haftalık gebe sayılırsın. Üzerine ekleyerek hesaplayabilirsin. Perşembe günü 5+0 olmuşsun.

Tamam işte yumurtlama gününde 2 haftalık gebe sayılırsın. Üzerine ekleyerek hesaplayabilirsin. Perşembe günü 5+0 olmuşsun.
Ben aşılama tedavisi gördüm ayin 18 inde çatlatma iğnesi vurundum 20 sinde de bidaha vuruldum şu an hamileyim ama kaç haftalık bilmiyorum son adet tarihim 6ocak yardimci olurmusunuz

Ben aşılama tedavisi gördüm ayin 18 inde çatlatma iğnesi vurundum 20 sinde de bidaha vuruldum şu an hamileyim ama kaç haftalık bilmiyorum son adet tarihim 6ocak yardimci olurmusunuz
Senin de çatlama gününe bağlı canım. İkikere iğne olmuşsun hangisinde çatlayıp döllendiğini bilmek lazım ama 18 inde çatladıysa tahmini 5 haftalıksın şu an. Ya da 4+5 öbür çatlamada döllendiyse eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…