• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son adet tarihlerime göre de ovulasyon tarihim nedir?

suur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
667
5
96
İzmir
İyi günler Bora Bey,
Şubat ayında bebeğimin kalp atışları duyulmadığından kürtaj olmak durumdan kaldım. ve 3 ay korunduk. Yeniden bebek düşünüyoruz ancak 4 aydır henüz hamile kalamadım. Ben 35, eşim 37 yaşında. Adetlerim düzenlidir. yaştan ötürü de biraz endişeliyim.
size sormak istediğim; adetim başladığında 1-2 gün kahverengi lekelenme şeklinde başlayıp sonra kırmızıya dönüşüyor ve toplamda 5-6 gün sürüyor.
SAT' ı, adetin kahverengi başladığı gün mü kabul edeceğiz, yoksa kırmızıya dönüştüğü gün mü? Ovulasyon günlerimi takip etme açısından önemli diye düşünüyorum.
Mesela adetim dün akşam çok az kahverengi leke şeklinde geldi, buna göre benim son adet tarihim 21 eylül müdür?
Son adet tarihlerime göre de ovulasyon tarihimi de bildirirseniz çok sevinirim.
5 temmuz-1 ağustos - 29 ağustos

Teşekkürler

İyi günler Bora Bey,
Şubat ayında bebeğimin kalp atışları duyulmadığından kürtaj olmak durumdan kaldım. ve 3 ay korunduk. Yeniden bebek düşünüyoruz ancak 4 aydır henüz hamile kalamadım. Ben 35, eşim 37 yaşında. Adetlerim düzenlidir. yaştan ötürü de biraz endişeliyim.
size sormak istediğim; adetim başladığında 1-2 gün kahverengi lekelenme şeklinde başlayıp sonra kırmızıya dönüşüyor ve toplamda 5-6 gün sürüyor.
SAT' ı, adetin kahverengi başladığı gün mü kabul edeceğiz, yoksa kırmızıya dönüştüğü gün mü? Ovulasyon günlerimi takip etme açısından önemli diye düşünüyorum.
Mesela adetim dün akşam çok az kahverengi leke şeklinde geldi, buna göre benim son adet tarihim 21 eylül müdür?
Son adet tarihlerime göre de ovulasyon tarihimi de bildirirseniz çok sevinirim.
5 temmuz-1 ağustos - 29 ağustos

Teşekkürler

Kanamanın başladığı günü 1. gün kabul edelim. Dün gece başladığına göre bu günü 1. gün sayabilirsiniz. Yalnız adetler biraz düzensiz. 27-29 gün arasında değişiyor. 12-13-15. günler gebe kalma ihtimali yüksek...

Cevabınız için teşekkürler Bora Bey...
Bugün itibariyle sabah saat 7 de ateşimi de ölçmeye başladım.

Back
X