- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.041
İyi bari wc desin ve içine içine gülmüşsün sadeceWc deyim okuma kısmında yaklaşınca bi heycanlandım. Sen burda içine içine gülmek nedir bilirmisin?
Şurdan çıkayım da bi öpüp gönlünü alayım ameceyin.
Ama ceyyy sende hızlı yazmıyosun dostum diyeyim
Ben miyim o siteye yeni girdm baktim aboo bam tel inde gelmisim dedm icmden sonrada yazdm sayfa acik beklemiyirdim oylece sayfaya girince zaten.direk.yaziyorm.her zaman.... teesssuuff ederim hihhhYalnız cidden pusuda bekleyen sinsirellalar da varmış, şoktayım
Öyle baktım bonusa hattaGeveze konusursa nin da beni alıntılayacağı tuttu tam o sırada
Ben miyim o siteye yeni girdm baktim aboo bam tel inde gelmisim dedm icmden sonrada yazdm sayfa acik beklemiyirdim oylece sayfaya girince zaten.direk.yaziyorm.her zaman.... teesssuuff ederim hihhh
Ayip sana giiii ne zaanndir dostuz surda taninamissin ki ben kutsal zebrayla atisiyordm hepp hepp tam binli msjda cikiyon.ortaya diyeBilemem artık
29 k ya beklerizAyip sana giiii ne zaanndir dostuz surda taninamissin ki ben kutsal zebrayla atisiyordm hepp hepp tam binli msjda cikiyon.ortaya diye
Ayip sana giiii ne zaanndir dostuz surda taninamissin ki ben kutsal zebrayla atisiyordm hepp hepp tam binli msjda cikiyon.ortaya diye
En iyisiYatak bari
En iyisi
29 k ya yaklaşınca siteden çıkış yapıcam
Kinadgni yasamadan olmezmis insanya isteAman şakalaşıyoruz şurada delirme
Ben kızıma da sinsirella diyorum alınma sakın
Kinadgni yasamadan olmezmis insanya isteYoulost16 nin ahii olmali buuu... neyle ithaf ediliyorum Gel gorrr kutsall bak oh de bana ohhh
29 k ya yaklaşınca siteden çıkış yapıcam
Ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?