- 11 Nisan 2007
- 87.790
- 516.036
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.401
Cesaretin var mı aşka şarkısını bağıra bağıra evin içinde soyleBak ifşa mifşa kabul olmaz, diskalifiye sebebi
Cesaret
Sebep?
Hele cümleye bak, lastik gibi neresinden tutarsan çek
SöyledimCesaretin var mı aşka şarkısını bağıra bağıra evin içinde soyle
İnsn devamını da söylerSöyledimsadece yazdığın kadarını
Bonus evli olmasaydın kimle evlenmek isterdinSen k ların çekimine girince sana el sürmiycem bakmıycam bile
Kutsal zepranin gücü bu herşey çıkabilir bu kızdan şaşırmam artıkAynenn bende valla ben hic un filan koymam fasulyeye
Deneyecem bakalım,yazarımAhhhaha canım benim yaorda kafa dağıtıyorum hoşuma gidiyo valla KuZum sulu seviyorsan 1 kat hatta 1.5 mesela katı olursa suyunu artır :)
Bir kuru fasulye yıktı biziKuzum teşekkür ederim ama ben hiç düdüklü tencere kullanmadım ve korkuyorum
Ya rossumm ben sana yoldaş olurum,canimmm ins bu transferin tutar çok sevndm herşeyin iyi olmasına duamdasin tek duam kendime yoldaş bulmak
O yüzden lütfen tutsun lütfen tutsun lütfen tutun minik şey
He yaa iki güncük daha geziden mahrum kalmayım dedimyaaa çok tatlısın ki seniki guncuk daha gezcen demek öyle bile olsa bı haftadan az kaldi yaaa heyecan var mi kuzum inşallah gönlüne göre olur
kresten gördüğüm zorluk anneyehepsi gayet akıllı uslu tatlı çocuklar inşallah transferin olumlu olur sen de tadarsin minnosum benim
Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin
@Kutsal_zebra ma da
Yazık la milleteİnsn devamını da söylerhahahshshajsj
Yazan oynuyor karışmamKutsal zepranin gücü bu herşey çıkabilir bu kızdan şaşırmam artık
Deneyecem bakalım,yazarım
Bir kuru fasulye yıktı bizisasira sasira bir hal oluciiyz
Ya rossumm ben sana yoldaş olurumdogurana kadar olmasa da bir süre kusmaya fln razıyım bennn yeter ki tutsun dua et sende bol bol hergun hangimiz daha çok kustuk yarışı yapalim ahahaa
He yaa iki güncük daha geziden mahrum kalmayım dedimelticigime balık yaptırıp yiycem transferden bir gün önce de
Evet samdanim çok heyecanlıyım düşündükçe kalbim pır pır çarpıyor yainşallah hüsrana uğramam ama test günü geldiğinde
Bonus evli olmasaydın kimle evlenmek isterdin
Ahahahahhaha Allah seni yaaaKutsal zepranin gücü bu herşey çıkabilir bu kızdan şaşırmam artık
Deneyecem bakalım,yazarım
Bir kuru fasulye yıktı bizisasira sasira bir hal oluciiyz
Ya rossumm ben sana yoldaş olurumdogurana kadar olmasa da bir süre kusmaya fln razıyım bennn yeter ki tutsun dua et sende bol bol hergun hangimiz daha çok kustuk yarışı yapalim ahahaa
He yaa iki güncük daha geziden mahrum kalmayım dedimelticigime balık yaptırıp yiycem transferden bir gün önce de
Evet samdanim çok heyecanlıyım düşündükçe kalbim pır pır çarpıyor yainşallah hüsrana uğramam ama test günü geldiğinde
Cesaret o zamanYazan oynuyor karışmam
Cesareeet diyoorGönder gelsin nesrin
Doğruluk mu cesaret mi dediydin önce onu de heleGönder gelsin nesrin
Evet sayın Cevadzade kendileriNesrinmiydi o karının adı K Kendinisevenbirii
Doğruluk mu cesaret mi dediydin önce onu de hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?