- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.561
Ahaha kerizim diye bı site miiEskiden kerizim diye site vardı biliyormusunBen 16 yaşındaydım nicki kırmızı Tuborg diye amanın neymiş dedim bu araba markasımi dedim , meğer bira markasıymiş benim nickimde dilosdu öyle tavladik birbirimizi 5 senelik evliyim kırmızı kırmızı dolanioz simdi
Aylardır ağıla kapatılmış lakin kapısı bir anda açılan danalar gibi ortalık, herkes bi yana koşuyor zaptedemiyorum. Herkes yakaladığına sorsun
Aylardır ağıla kapatılmış lakin kapısı bir anda açılan danalar gibi ortalık, herkes bi yana koşuyor zaptedemiyorum. Herkes yakaladığına sorsun
Bende hemen geleceğini tahmin etmiyordum,o masum öpücük ilerler diye düşünmüştüm aslindao kadar yanına yatmisim bu muydu yani hih
Öyle bi güldüm ki eşim şimdi emin oldu dellendigimeAylardır ağıla kapatılmış lakin kapısı bir anda açılan danalar gibi ortalık, herkes bi yana koşuyor zaptedemiyorum. Herkes yakaladığına sorsun
Bizim orda da bokelek tutru derler kizbizim orda cız tuttu derler
aynen birazcık öyle olduk amecey
Bende hemen geleceğini tahmin etmiyordum,o masum öpücük ilerler diye düşünmüştüm aslinda
Bizim orda da bokelek tutru derler kiz
ahahahasabah çıktı evden daha yarım saat anca oldu geleli. sabahtan beri oturmamış ve şehir dışına da çıkıp gelmiş. ben kizmayim diye hemen öptü bence
Yaziikk kız öptüğüne şükret o durumda bariahahahasabah çıktı evden daha yarım saat anca oldu geleli. sabahtan beri oturmamış ve şehir dışına da çıkıp gelmiş. ben kizmayim diye hemen öptü bence
O demek iste danalarin sigirlarinin kapisini actiktan.sonra saga sola kosturmalarinayaaabu daha iyiymis o ne demekmis ki yav
Hahahahah sus payı olsa gerek adam yorgun perişan
sus payı ne demeksus pastasının tamamiydi bu
Bu kadar zarifleştirebildim bizim oranın lafını yazmayım şimdiBizim orda da bokelek tutru derler kiz
Yaziikk kız öptüğüne şükret o durumda bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?